Tommy306 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Nemá někdo seznam hlášek palubního počítače? Dneska se mi dvakrát stalo, že po nastartování nebo po rozjetí mi to 3x píplo a problikla hláška, z které jsem stihl jen přečíst ???\"...top level...\"??? Citovat
očko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Existuje. Od niekiaľ som ho stiahol len si nepamätám odkiaľ. Skúsim to nájsť. Citovat
Tommy306 Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 dík..doufal jsem, že z toho poznám, o jakou hlášku se jednalo, ale ne..zkusím zkontrolovat hladiny všech kapalin:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Bude to buď olej alebo chladiaca kvapalina. Citovat
Tommy306 Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 tak než jsem se dostal k tomu, abych vlezl pod kapotu, tak se mi ráno rozsvítila kontrolka na dostatečnou dobu, abych postřehl, která to byla..takže jsem rovnou po cestě pak koupil destilku, dolil a doufám, že bude klid...ale za poslední rok to je tuším podruhé, co musím dolévat do chladiče...u 306ky jsem nemusel otevřít víčko za celý 3 roky, co jsem ji vlastnil:nevim [upravil dne 7/11/09 Tommy306] Citovat
Matuzalem401 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Sleduj olej či sa ti neroby na víčko od dolievania emulzia mozes mat prdnute tesnenie pod hlavou.Alebo netesnosti hadic. Citovat
Michael coupé Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 někde může prolínat chladič to bude nejspíš ono,taky se mi to stalo,řešil jsem přemáznutím lepidlem na hliník a ok.Normálně to vidět není,jak se auto zahřeje,tak po jízdě nech chvilku auto na místě bežet a pak popojeď budeš tam mít loužičku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.