Guest servisman Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 a co je za reklamu vlevo nahoře ??? ty nečteš hlavní stránku kde to je?? [upravil dne 5/11/09 honza406] Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 jejda, tam jsem ještě nebyl Díky... Citovat
BV406 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 vsechno je o lidech a servisy obzvlast ... co se tyka spotrebaku, tak to nechavam vetsinou na servisech, nechce se mi shanet o par korun levnejsi stabilky, natoz nejake gufera atd ... stejne tak kotouce, desticky a takove capiny ... pokud uz se jedna o vetsi tisicove castky a vim, ze bych mel moznost dil sehnat za velmi dobrou cenu, tak jsem jeste nikde nemel problem s tim, ze by mi vymenu nechteli udelat, ale to vetsinou az po diskuzi se servisem ... navic pokud by to byl treba partner klubu ... ale sory, s tema dilama, ktere jsi napsal ty .... hmmm, to bych nechal na servisu ... i kdybych to mel mit o 50% (to by me zajimalo jak, jestli to neni JPP) levneji ... uz vidim jak prijdes s tim do servisu, chtel bych videt servisakuv vyraz ... nezapomen, ze vsechno je o lidech a pokud budes jezdit do stejneho servisu s takovym \"harampadim\" ... tak te vzdy s radosti uvitaji jinak na netu se urcite sehnat daji ... [upravil dne 5/11/09 BV406] Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Jo díky za tip a radu. Určitě tyhle díly nechám na servisu, ale co se týká spojky a brzd, které můžu mít o dost levněji, tak ty si asi pořídím sám a budu shánět servis, který mi to tam namontuje...a btw co myslíš tím jpp? [upravil dne 5/11/09 The_DoctoR] Citovat
BV406 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 JPP mi bylo vysvetleno zde na klubu jako Jedna Pani Povidala ale pokud si tema cenama ses jisty, tak to jo ... Citovat
The_DoctoR Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 BV406: Aha, zajímavá zkratka Jistý si nemůže být nikdo nikdy, až to budu mít doma a dám za to tu cenu, tak si jistej budu Citovat
P607Olda Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Jsem Ti psal kontakt. Jeden den práce by vyšel asi 8 x 360 = 2880. plus dojezd, 400 km po 5 Kč = 2000. A měl bys hotové i ty brzdy. A to od někoho, kdo to už 1000 x dělal, a má na to všechny vercajky. Ale Ty máš svou hlavu, ušetříš, ať to stojí, co to stojí. Opravdu nejhorší bude ta situace, až zjistíš, že jsi koupil spojku třebas za 3000 a nepasuje. Můžeš si ji dát do vitríny. Citovat
The_DoctoR Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 Hm, hm, fakt nevím, co dělat, jsem zoufalej a autíčko mi stojí před barákem Chci na tom samozřejmě ušetřit, ale zase nechci udělat nějakou hloupost, jak tu píšete :-/ Citovat
P607Olda Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Zavolej tam, co jsem Ti psal. Alespoň získáš informace, kolik by co stálo. Pracovní doba 8 - 16. [upravil dne 6.11.2009 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.