Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

a co je za reklamu vlevo nahoře ??? :D

ty nečteš hlavní stránku kde to je??

[upravil dne 5/11/09 honza406]

post-0-14109610721418_thumb.jpg

Odesláno

vsechno je o lidech a servisy obzvlast ...

co se tyka spotrebaku, tak to nechavam vetsinou na servisech, nechce se mi shanet o par korun levnejsi stabilky, natoz nejake gufera atd ... stejne tak kotouce, desticky a takove capiny ...

pokud uz se jedna o vetsi tisicove castky a vim, ze bych mel moznost dil sehnat za velmi dobrou cenu, tak jsem jeste nikde nemel problem s tim, ze by mi vymenu nechteli udelat, ale to vetsinou az po diskuzi se servisem ... navic pokud by to byl treba partner klubu ...

ale sory, s tema dilama, ktere jsi napsal ty .... hmmm, to bych nechal na servisu ... i kdybych to mel mit o 50% (to by me zajimalo jak, jestli to neni JPP) levneji ... uz vidim jak prijdes s tim do servisu, chtel bych videt servisakuv vyraz ... nezapomen, ze vsechno je o lidech a pokud budes jezdit do stejneho servisu s takovym \"harampadim\" ... tak te vzdy s radosti uvitaji :papa

jinak na netu se urcite sehnat daji ...

[upravil dne 5/11/09 BV406]

Odesláno

Jo díky za tip a radu. Určitě tyhle díly nechám na servisu, ale co se týká spojky a brzd, které můžu mít o dost levněji, tak ty si asi pořídím sám a budu shánět servis, který mi to tam namontuje...a btw co myslíš tím jpp?

[upravil dne 5/11/09 The_DoctoR]

Odesláno

Jsem Ti psal kontakt. Jeden den práce by vyšel asi 8 x 360 = 2880. plus dojezd, 400 km po 5 Kč = 2000. A měl bys hotové i ty brzdy. A to od někoho, kdo to už 1000 x dělal, a má na to všechny vercajky. Ale Ty máš svou hlavu, ušetříš, ať to stojí, co to stojí.

Opravdu nejhorší bude ta situace, až zjistíš, že jsi koupil spojku třebas za 3000 a nepasuje. Můžeš si ji dát do vitríny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...