amiandrew Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Zdravím osazenstvo, jakmile spadla teplota pod 5°C, objevila se u mě drobná závada. Zapnu topení a to je jaksi zaseklé tak, že je otevření pouze průduch na nohy, jinde to nefouká ať si navolím směr výdechů jakýkoliv. A s tím se nese druhá závada, topí to na max a nejde to regulovat. Mám automatickou klimatizaci. Regulace otáček a ostatní voliče fungují, ale nereaguje změna rozdělení proudu vzduchu. Napadlo mě, že by mohly být nějaké nečistoty v konektorech a při nižších teplotách se plast konektorů smrskne. Chtěl bych se zeptat, kde všude bych měl hledat a kdo/co ovládá rozdělení proudu vzduchu, abych to mohl projít a prozkoumat/pročistit. Díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 regulaci (rozvod) a teplotu vzduchu řeší klapky,které jsou ovládány elektromotorky,zkus jejich konektory... Citovat
amiandrew Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 Díky za odpověď. Ještě by mě zajímalo, jak se dostanu k té jednotce, která rozvádí ten vzduch? Sice mám knížku \"Jak na to...\", ale zrovna tohle tam popsané není Je tam co s tím, ale jak se k tomu dostat ne. Prozkoumal jsem i obrázky v Serviceboxu a taky nic kloudného tam není. Díky. Citovat
janou Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Keď dáš dole kryt spod odkladacej skrinky ,na stredovej doske sú motorčeky . Blbý prístup ,ale dá sa ich demontovať.Ten spodný je na teplotu horný asi na rozvod(aspon na dvoj zonovej to mám tak)Mal som vadu na pravej strane . Ľavú som nerobil . Citovat
janou Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Zabudol som motorčeky boli Ok ,zasekávala s klapka na min a max. Citovat
OloZX6R Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Kdyžtak mám kompletní topení na auto klima včetně všech motorků atd...vyndáno z bouračky, nepoškozeno! Jinak to vidím na chybu právě u některýho motorku, kterej ovládá proud vzduchu nebo celá řj. Citovat
amiandrew Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Říkal jsem si, že to spíš bude nějaký problém v konektorech, protože když je teplo, všechno jede jak má. Ono stačí počkat, až se auto vyhřeje, chcípnout motor a znovu nastartovat a opět to jede. S tou řj raději ani nestraš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.