Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím osazenstvo,

jakmile spadla teplota pod 5°C, objevila se u mě drobná závada. Zapnu topení a to je jaksi zaseklé tak, že je otevření pouze průduch na nohy, jinde to nefouká ať si navolím směr výdechů jakýkoliv. A s tím se nese druhá závada, topí to na max a nejde to regulovat. Mám automatickou klimatizaci.

Regulace otáček a ostatní voliče fungují, ale nereaguje změna rozdělení proudu vzduchu.

Napadlo mě, že by mohly být nějaké nečistoty v konektorech a při nižších teplotách se plast konektorů smrskne. Chtěl bych se zeptat, kde všude bych měl hledat a kdo/co ovládá rozdělení proudu vzduchu, abych to mohl projít a prozkoumat/pročistit.

Díky.

Odesláno

Díky za odpověď. Ještě by mě zajímalo, jak se dostanu k té jednotce, která rozvádí ten vzduch? Sice mám knížku \"Jak na to...\", ale zrovna tohle tam popsané není :) Je tam co s tím, ale jak se k tomu dostat ne. Prozkoumal jsem i obrázky v Serviceboxu a taky nic kloudného tam není.

Díky.

Odesláno

Keď dáš dole kryt spod odkladacej skrinky ,na stredovej doske sú motorčeky . Blbý prístup ,ale dá sa ich demontovať.Ten spodný je na teplotu horný asi na rozvod(aspon na dvoj zonovej to mám tak)Mal som vadu na pravej strane . Ľavú som nerobil .

Odesláno

Kdyžtak mám kompletní topení na auto klima včetně všech motorků atd...vyndáno z bouračky, nepoškozeno! Jinak to vidím na chybu právě u některýho motorku, kterej ovládá proud vzduchu nebo celá řj.:papa

Odesláno

Říkal jsem si, že to spíš bude nějaký problém v konektorech, protože když je teplo, všechno jede jak má. Ono stačí počkat, až se auto vyhřeje, chcípnout motor a znovu nastartovat a opět to jede.

S tou řj raději ani nestraš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...