longstarr Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Neporadíte te mi někdo??Odešly mi na sytiči podtlakové membrány,které za studena nasajou benzín.Mechanik říkal,že jsou styřelé,tak škrtící klapku zaaretoval na tvrdo a nějak to obešel,ať je otevřená.V létě to startovalo v pohodě,ale čím jde teplota dolů,tím je to horší a horší.Sháním nový karbec,ale nemůžu sehnat a náhradní díly už taky nejsou k sehnání......kdyby jste o něčem věděli,poraďte.Díky Citovat
Fr3sh Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Napis aspon co mas za auto a motor a rok...mozna bych o necem vedel Citovat
longstarr Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Peugeot 405 1,6 GL + LPG rv. 1992 zdiv. objem(1580,výkon:68kW) Citovat
Roky Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Měl jsem ten stejný problém ,tu škrtící klapku nesmýš otevřít naplno a zaseknout to už za mrazu nenastartuješ vůbec,ta membrána nemusí být špatna mě to dělalo to ,že za membránu vede mini kanálek a ten bývá ucpaný a tudíž benzín tam neteče .Zkus to tělo rozebrat a mrknou na to,jinak karburátor jsem scháněl měsíc a sehnal za 3500 kč.Kdyžtak sem dej foto toho karbecu. Citovat
longstarr Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 dík za radu.zkusím se na to ještě mrknout:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.