Vosolik Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Dory den,potřebuji poradit.Naboural jsem sveho mazlika 406ku v combiku 7 mistnou verzi.Potřebuji vědět jestli jde odhlásit v TP poslední sedadlo v kufru a nasledně provést změnu karoserie na 5mistnou verzi.Předem děkuji. Citovat
koblih69 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Vosolik Dory den,potřebuji poradit.Naboural jsem sveho mazlika 406ku v combiku 7 mistnou verzi.Potřebuji vědět jestli jde odhlásit v TP poslední sedadlo v kufru a nasledně provést změnu karoserie na 5mistnou verzi.Předem děkuji. Udělat jde všechno, když ne u nás tak v Německu, ale otázkou je jeslti se to vyplatí. Pro tuhle úpravu potřebuješ svolení výrobce, tedy v tomhle případě jeho zastoupení pro ČR. Pokud se s tebou vůbec bude někdo bavit, bud evýsledkem soupis nutných úprav pro tuto změnu. 10% budou trvat na tom, že to musí provést autorizovaný servis. Pak s jejich potvrzením pojedeš na STK, tam it napíšou, že je neshoda s TP a auto je nezpůsobilé provozu, ale zároveň ti potvrdí, že úpúrava byla provedena dle pokynů výrobce. Pak jdeš na Evidenci vozidel a tam ti to zapíšou do TP a vydají známku. Doporučuju odzačátku konzultovat se všemi zůčastněnými, protože okres od okresu jsou různě ochotní a někdy je to běhání na týden.... ... osobně si ale myslím, že tě CZ zastoupení pošle do pr...le a žádnej papír ti nedá... Citovat
Vosolik Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 Prý pokud mi ty poslední sedadla zruší na dopravce tak by neměl být problem.(povídali ve Vys. Mýtě)tak snad to pujde.Ale jinak Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.