Hafity Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Tak pomocou Chrome ten súborček stiahneš. Je pravda, že přes G-Ch mi ten tvůj odkaz funguje. Akorát je to řešení č.3 pro pokročilé uživatele, což zrovna nejsem.... Ale zkusím to! V nejhorším případě to přeinstaluju. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Nie je to nič zložité. Notepad snáď otvoriť vieš, prekopírovať text tiež, potom uložiť a spustiť. [upravil dne 5.11.2009 AnotherOne] Citovat
Hafity Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nie je to nič zložité. Notepad snáď otvoriť vieš, prekopírovať text tiež, potom uložiť a spustiť. [upravil dne 5.11.2009 AnotherOne] To bych snad měl zvládnout. Ale stáhnout to musím na jiném PC. Musím mrknout, kam jsem odložil svůj oldbook.... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Prečo na inom? Cez Chrome to stiahneš aj na tom. Citovat
Hafity Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Prečo na inom? Cez Chrome to stiahneš aj na tom. Ani přes Chrome to nestáhnu. Vlevo dole se mi objeví \"Spouštění...\" a nic se neděje Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Tak to je ta nevýhoda alternatívnych prehliadačov, stránky nefungujú ako by mali. Alebop ako som písal vyššie, ten tvoj problém nesúvisí len so samotným prehliadačom. [upravil dne 5.11.2009 AnotherOne] Citovat
Hafity Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Tak na konec po domluvě s dcerou (je to vlastně její počítač) jsem přistoupil k přeinstalování. Přesto všem zůčastněným děkuji! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.