Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: honza406

j.holda tak souhlasí máš tam 18 i podle ser.boxu

[upravil dne 5/11/09 honza406]

dík za info aspoň vím že se v tom v \"říši\" nikdo nevrtal

protože i ostatní věci podle VINU sedí

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: bačus

Ahoj,chtěl bych také poprosit o zjištění čepu,v servisboxu mi vylezli oba rozměry,takže nevim:VF37EKFXT32087859 .děkuji

jasně je to podle čísla

16mm je do č 07905 a 18mm je od č 07906

tvoje číslo je v charakteristice v se.boxu 0600857,berou se prvích pět čísel takže je to jasné měl bys míti 16 mm ;)

Odesláno

moc se netěš a raději opravdu to nějakým způsobem ověř, protože já sem měl mít průměr 16, no jo měl. Pravé rameno je 16 a lwvé 18!!!!!!!! Auto bylo bourané na levé př. kolo v roce 2000 a opravovalo se v autorizovaném servisu Peugeot. A oni měly skladem asi celou těhlici s průměrem 18 a já na to teď doplpatil. Jinak z aukra ty ramena vypadají velice dobře a výměna trvala cca 30minut jedno rameno :-)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Na mojí S16 a to je 2,0 a má servo,ale je to rok 94 byly čepy 16,tak jsem překopal celou nápravu z novýho modelu a už tam mám 18.Je to asi podle roku výroby,ale nevim rok 97,tam to může bejt něco 16 a něco 18.

Odesláno

Ještě jeden dotaz, kde se dají najít takovéhle věci v serviceboxu? Když dám charakteristiku mého vozidla tak tam nic takovýho nenajdu..Nebo na to musí být nějaký speciální účet?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mně to v zatáčkách dost plavalo, prostě mi ustřeloval předek do strany, bylo to dost nepříjemný.

Jinak zvedni předek a zkus zahybat kolem zleva/doprava a shora/dolu, kolo mi hrkalo tak o 5mm.

Odesláno

jjpreste to robi aj mne idem idem a ma odhodi do strany niekedy sa az zlaknem ked ide daky kamion oproti a spravi to no skusim to zajtra skusti tak a uvidim.:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...