sloters Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Zdarec,jelikož už mě nebaví stále formátovat disk,kvůli virům z netu,tak scháním nějaké staré PC. Stačí mi tak 300 Mhz, HD 3Gb.Nebo něco podobného jen aby to utáhlo modem. Pokud se vám to někomu doma válí a chtěl by se toho za rozumnou cenu zbavit,dejte vědět. Dík Citovat
vector Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Napsán autorem sloters Zdarec,jelikož už mě nebaví stále formátovat disk,kvůli virům z netu,tak scháním nějaké staré PC. Stačí mi tak 300 Mhz, HD 3Gb.Nebo něco podobného jen aby to utáhlo modem. Pokud se vám to někomu doma válí a chtěl by se toho za rozumnou cenu zbavit,dejte vědět. Dík formátovat disk kvůli virům ? to je zábavná myšlenka.. Citovat
sloters Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Nejen kvůli virům.Ale mám s tím v poslední době dost problemů.Mám tam XP a už jsem vyzkoušel dost antiviráků a různých prográmků na ochranu,ale celkem bez úspěchu.Proto jsem dospěl k tomuto řešení.Jo a formátovat jsem to musel,protože jakmile jsem se připojil k netu(a to jsem měl všechny možné záplaty) tak se mi to začalo postupně sr*t až to nešlo vůbec. Citovat
Guest Ondra Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 no pokud teda bazar, tak teda bazar... mam tam desku (USB,PS2,AGP) s intelem II na 400 MHz, k tomu cca 3 gb disk, 64 MB dimm, a pokud bude zajem, tak by k tomu byla i zvukovka sound blaster pro a TV karta ATi (TV!!!! ne jenom OUT) do AGP slotu..... cenu nevim kolik das? + tam mam docela i dost balastu, ale mam taky i unikatni kousky.... PMDcko,XTcko, Hercules monitor s ceskou sadovou znakou na karte, kompletni instalacky Win 3.0 na 5,25\" disketach, atd... ale to neni na prodej, to je moje muzeum... Pokud mate nekdo takovyhle historicky kousky a chcete to vyhodit, tak mi dejte vedet, dik... v soucasny dobe bych chtel sehnat ZX Spektrum.... preci jenom jsem na nem a na PMDckach zacinal [Editován dne 10/8/04 Ondra] Citovat
Luger Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Napsán autorem Ondra no pokud teda bazar, tak teda bazar... mam tam desku (USB,PS2,AGP) s intelem II na 400 MHz, k tomu cca 3 gb disk, 64 MB dimm, a pokud bude zajem, tak by k tomu byla i zvukovka sound blaster pro a TV karta ATi (TV!!!! ne jenom OUT) do AGP slotu..... cenu nevim kolik das? + tam mam docela i dost balastu, ale mam taky i unikatni kousky.... PMDcko,XTcko, Hercules monitor s ceskou sadovou znakou na karte, kompletni instalacky Win 3.0 na 5,25\" disketach, atd... ale to neni na prodej, to je moje muzeum... Pokud mate nekdo takovyhle historicky kousky a chcete to vyhodit, tak mi dejte vedet, dik... v soucasny dobe bych chtel sehnat ZX Spektrum.... preci jenom jsem na nem a na PMDckach zacinal [Editován dne 10/8/04 Ondra] Ondro, nechceš do svého muzea origo zabalenou instalaci DOS 4.01 na 5.25 ??? Cena:0Kč (teda jako zadara...) Citovat
Guest Ondra Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 jo! tohle beru privez to nekdy na sraz, mas pivo zdarma Citovat
Mila Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Ondro mam doma jeste IQ151 na te jsem delal na stredni skole, i s modulama PASCAL a Video 64 Citovat
Luger Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Napsán autorem Ondra jo! tohle beru privez to nekdy na sraz, mas pivo zdarma Budeš na Džbáně? Citovat
Guest Ondra Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 na džbáně nevim.... to se rozhodnu až chvíli předtím, fakt nevim... jinak díky za IQčko, ale to už mám spíš toho sinclaira .... Citovat
Luger Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Napsán autorem Ondra na džbáně nevim.... to se rozhodnu až chvíli předtím, fakt nevim... jinak díky za IQčko, ale to už mám spíš toho sinclaira .... No, každopádně tam tu tříkilovou papírovou cihlu vezmu... a? tam budeš či ne... Když mě tedy poveze Pegynka Citovat
vector Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Napsán autorem sloters Nejen kvůli virům.Ale mám s tím v poslední době dost problemů.Mám tam XP a už jsem vyzkoušel dost antiviráků a různých prográmků na ochranu,ale celkem bez úspěchu.Proto jsem dospěl k tomuto řešení.Jo a formátovat jsem to musel,protože jakmile jsem se připojil k netu(a to jsem měl všechny možné záplaty) tak se mi to začalo postupně sr*t až to nešlo vůbec. Ne opravdu to nechápu.... chyba je bohužel mezi klávesnicí a monitorem. Není problém zabezpečit XP aby se dalo pohodlně pracovat s internetem, naopak je to dost snadné. Citovat
PetrK Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Samotné XP (bez SP2) jsou děravé jak ústa staré ženy . Bez firewalu je cesta na net sebevražda. Nehledě na to že další vrata jsou IE... Když už XP, tak s odbroně nakonfigurovaným firewallem a firefoxem. Petr K Citovat
sloters Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem sloters Nejen kvůli virům.Ale mám s tím v poslední době dost problemů.Mám tam XP a už jsem vyzkoušel dost antiviráků a různých prográmků na ochranu,ale celkem bez úspěchu.Proto jsem dospěl k tomuto řešení.Jo a formátovat jsem to musel,protože jakmile jsem se připojil k netu(a to jsem měl všechny možné záplaty) tak se mi to začalo postupně sr*t až to nešlo vůbec. Ne opravdu to nechápu.... chyba je bohužel mezi klávesnicí a monitorem. Není problém zabezpečit XP aby se dalo pohodlně pracovat s internetem, naopak je to dost snadné. O možnosti zabezpečit XP vím,ale nevím jak a čím. Nejsem žádný profík,jen běžný uživatel,tak mi něco poraď. Zkoušel jsem firewall kerrio,ale nevěděl jsem pořádně co sním. Citovat
vector Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem sloters Napsán autorem vector Napsán autorem sloters Nejen kvůli virům.Ale mám s tím v poslední době dost problemů.Mám tam XP a už jsem vyzkoušel dost antiviráků a různých prográmků na ochranu,ale celkem bez úspěchu.Proto jsem dospěl k tomuto řešení.Jo a formátovat jsem to musel,protože jakmile jsem se připojil k netu(a to jsem měl všechny možné záplaty) tak se mi to začalo postupně sr*t až to nešlo vůbec. Ne opravdu to nechápu.... chyba je bohužel mezi klávesnicí a monitorem. Není problém zabezpečit XP aby se dalo pohodlně pracovat s internetem, naopak je to dost snadné. O možnosti zabezpečit XP vím,ale nevím jak a čím. Nejsem žádný profík,jen běžný uživatel,tak mi něco poraď. Zkoušel jsem firewall kerrio,ale nevěděl jsem pořádně co sním. Jako běžný uživatel, stáhneš záplaty přez WindowsUpdate, zapneš standardní jakofirewall nainstaluješ nejnovější Firefox , vyčistíš počítač spybotem. Nespouštíš co příde mailem a neinstaluješ neznámé programy. Potom nemáš žádný problém Citovat
PetrK Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem vector Jako běžný uživatel, stáhneš záplaty přez WindowsUpdate, zapneš standardní jakofirewall nainstaluješ nejnovější Firefox , vyčistíš počítač spybotem. Nespouštíš co příde mailem a neinstaluješ neznámé programy. Potom nemáš žádný problém to vector: Standardní dobrá, ale zbytečná odpověď ala odborné časopisy. Podle toho co napsal sloters, tak to není žádnej odborník a takováhle odpověď má pro něj cenu asi jako kdybych ti popisoval proces interakce fermionových atomů při BEC fázi. to sloters: nainstaluj si to kerio - je to asi nejlepší firewall co je k dispozici zdarma. NEJDŮLEŽITĚJŠÍ je pak hned po instalaci označit \"venkovní svět\" (bývá obvykle skryt pod názvem adaptér XYZ) jako nebezpečný a nedůvěryhodný. Při používání se tě to pak bude ptát, co lze a co nelze povolit - ty to postupně budeš povolovat a vytvářet si pravidla. Ale právě tady je kámen úrazu - není moc lidí, který dokážou na 100% říct co povolit lze a co ne. a rozepisovat se tady nemá cenu... Tak pokud chceš, napiš mi a já ti napíšu podrobnějc co a jak... měj se petr Citovat
vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem PetrK Napsán autorem vector Jako běžný uživatel, stáhneš záplaty přez WindowsUpdate, zapneš standardní jakofirewall nainstaluješ nejnovější Firefox , vyčistíš počítač spybotem. Nespouštíš co příde mailem a neinstaluješ neznámé programy. Potom nemáš žádný problém to vector: Standardní dobrá, ale zbytečná odpověď ala odborné časopisy. Podle toho co napsal sloters, tak to není žádnej odborník a takováhle odpověď má pro něj cenu asi jako kdybych ti popisoval proces interakce fermionových atomů při BEC fázi. to sloters: nainstaluj si to kerio - je to asi nejlepší firewall co je k dispozici zdarma. NEJDŮLEŽITĚJŠÍ je pak hned po instalaci označit \"venkovní svět\" (bývá obvykle skryt pod názvem adaptér XYZ) jako nebezpečný a nedůvěryhodný. Při používání se tě to pak bude ptát, co lze a co nelze povolit - ty to postupně budeš povolovat a vytvářet si pravidla. Ale právě tady je kámen úrazu - není moc lidí, který dokážou na 100% říct co povolit lze a co ne. a rozepisovat se tady nemá cenu... Tak pokud chceš, napiš mi a já ti napíšu podrobnějc co a jak... měj se petr Tak trochu kritiky ?? no dobře Proč by si někdo bez znalostí instzaloval Kerio , nebo jiný firewall, když na tom internetu jenom prohlíží stránky a stahuje poštu, jednoduchý packet filtr co MS vydává za Firewall mu v tom případě bohatě stačí a nemusí řešit nastavení a instalaci. Cokoli co jsem jmenoval patří ke standardním postupům a je uvedeno v nápovědě ve windows, dokonce Spybot je teď doporučený na stránkách MS. Citovat
sloters Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 to PetrK Našel jsem si podrobný návod na nastavení keria,tak to zkusím.Jinak díky oběma za radu. Citovat
Hnipak Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem Mila Ondro mam doma jeste IQ151 na te jsem delal na stredni skole, i s modulama PASCAL a Video 64 Pockej, fakt to mas?? Funkcni??? Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Klucí připadám si tu trochu jako Alenka v říši divů (jé, tak to mám dneska svátek ). Vůbec Vám nerozumim! Hezký weekend přeju! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.