Balci Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Dobry den. Mam dotaz ohledne tehle chybove hlasky. Cas od casu (posledni dobou casteji nez bych si pral) se mi zobrazuje na palubnim pocitaci tohle hlaseni. Doprovazi ho blikajici oranzova kontrolka diagnostiky motoru. Auto se cele skube a ztraci vykon. Pomuze zastaveni a vypnuti motoru. Na netu jsem vygooglil ze by se to snad melo tykat zavady katalizatoru ci snad poruchu systemu vstrikovani nebo zapalovani ale jako naprosty laik nemam tuseni co to pro me znamena, jak moc zavazna tahle zavada je a v neposledni rade co me to bude stat. Proto prosim vsechny co se s timto hlasenim setkali a vyresili tento problem o radu. Jedna se samozrejme o 307,1.6, rv.04. Predem dekuji za jakoukoliv radu ci snahu pomoci. P.S - rady tipu projdi si celou diskuzi (resilo se to tu x-krat) prosim nepiste. Neni to z lenosti a le z casovych duvodu. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Osobne si myslim ze to bude lamda sonda na katalizatore cena je aj z robotov okolo 80€ ale davaj si pozor na tie lacne china smejdy.Na diagnostike bi to malo ukazat presne.Stalo sa to mojmu kolegovi z roboty a robilo to presne co opisujes.Vela stastia a daj vediet ci to bolo ono. Citovat
Balci Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Diky za rady. Je mi jasne ze bez diagnostiky se asi dal nedostanu. Jenom co bude sila a cas to vyresit tak se na to vrhnu. O vysledek se samozrejme podelim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.