ondra123 Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 Nikdy neříkej že něco nejde! Protože se najde někdo kdo neví že to nejde a udělá to! obr. práce elektro firmy. [upravil dne 11.11.2009 ondra123] [upravil dne 11.11.2009 ondra123] Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 se divim, zes mu jednu neflaknul.... Citovat
ondra123 Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 no držel jsem se, jelikož jsem učitel tak slova \" nejde \" slýchávám často takže už nereaguji pěstmi to by ze školáčků na SŠ moc nezbylo. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 jo tak to moc dobre znam, ty vymluvy, sam jsem jich mel vzdy plne kapsy to flaknuti bylo psane obecne, ja bych ho za tu praci (byt majitelem) serval a nechal ho to cele predelat. Revizak by mi sepsal takovou zpravu, ze by si ta firma za ten drat k bojleru uz ani neskrtla. to je hrozny co firmam prochazi Citovat
ondra123 Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 - jo je možné že natom něco bude, osoba která zakázku objednala dělá této firmě učetnictví.. - ale muže tobýt věc čistě náhodná - dokonce tato osoba zdělila že jim ty dodělky zaplatí.. - tohle asi nepochopim nikdy.. ještě mě dorazil včerejší pořad \"ano šéfe\" obdobný případ.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 no tak na to jsme taky koukali, to je teda sila Citovat
ondra123 Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 - a pak musím psát e-maily objednavateli jak ta práce stojí za prd, protože on tomu nerozumí.. - když dělníkům nedá po hlavě kladivem majitel firmy, tak kdo proboha to má udělat? [upravil dne 20.11.2009 ondra123] Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 bohuzel kdyz neni vule majitele, neudelas nic. jako zakaznik ale muzes pouzit vsechny formy negativni reklamy a ta se siri velmi rychle :-) bohuzel drive si stavebni firmy zvykly byt pany situace, ale ted, kdyz se stavi malo, nejsou nejak schopny z te pozice slezt. Citovat
tomikku Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 dělám invetičáka takže se stavebníma firmama za těch 5 let co to dělám mám své zkušenosti. A musím říct, že stavební firmy jsou špatné a nebo ještě horší. Samozřejmě, že existují vyjímky, které potvrzují pravidlo ale těch moc není. Citovat
kajk Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 S těma firmama jsem to vyřešil tak, že to zkouším sám a zatím to (pomalu) jde... [upravil dne 11/11/09 kajk] Citovat
ondra123 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 takže chraňte si ručičky nožičky, protože co si neuděláš sám.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 jako svagr, na sraze SAG - sharan alhambra galaxy - preskocil zidku a hopla, tristiva zlomenina holeni a lytkove kosti, zlomenina kotniku. Je po druhe operaci a ceka ho jeste jedna, v nemocnici je uz pres 3 tydny... Citovat
ondra123 Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 - tak po opětovné reklamaci a dvou dopisech se firmička dostavila a pod mim velenim práci dodělala do obyvatelného stavu, ovšem zaneřáděné zdi zůstaly. jinak dělníci byly dosti dotčeni.. - dokonce jeden z nich ještě večer v 22 30 došel k bytu a cpal hrsti letáků k nám do schránky, asi si vyléval zlost z toho že je neschopný.. letáky jsem vytáhl a zanesl mu je ještě večer před jeho dveře.. se 2 promilema si myslí že není vidět a slyšet.. - až takový pitomci jsem nečekal.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.