Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

\"elektrikáři\" Hradec Králové Suchánek - uf uf

Recommended Posts

Odesláno

Nikdy neříkej že něco nejde!

Protože se najde někdo kdo neví že to nejde a udělá to!

obr. práce elektro firmy.

[upravil dne 11.11.2009 ondra123]

[upravil dne 11.11.2009 ondra123]

post-0-14109610824057_thumb.jpg

Odesláno

jo tak to moc dobre znam, ty vymluvy, sam jsem jich mel vzdy plne kapsy :D

to flaknuti bylo psane obecne, ja bych ho za tu praci (byt majitelem) serval a nechal ho to cele predelat. Revizak by mi sepsal takovou zpravu, ze by si ta firma za ten drat k bojleru uz ani neskrtla.

to je hrozny co firmam prochazi :(

Odesláno

- jo je možné že natom něco bude, osoba která zakázku objednala dělá této firmě učetnictví..

- ale muže tobýt věc čistě náhodná :)

- dokonce tato osoba zdělila že jim ty dodělky zaplatí..

- tohle asi nepochopim nikdy.. ještě mě dorazil včerejší pořad \"ano šéfe\" obdobný případ..

Odesláno

- a pak musím psát e-maily objednavateli jak ta práce stojí za prd, protože on tomu nerozumí..

- když dělníkům nedá po hlavě kladivem majitel firmy, tak kdo proboha to má udělat?

[upravil dne 20.11.2009 ondra123]

Odesláno

bohuzel kdyz neni vule majitele, neudelas nic. jako zakaznik ale muzes pouzit vsechny formy negativni reklamy a ta se siri velmi rychle :-)

bohuzel drive si stavebni firmy zvykly byt pany situace, ale ted, kdyz se stavi malo, nejsou nejak schopny z te pozice slezt.

Odesláno

dělám invetičáka takže se stavebníma firmama za těch 5 let co to dělám mám své zkušenosti. A musím říct, že stavební firmy jsou špatné a nebo ještě horší. Samozřejmě, že existují vyjímky, které potvrzují pravidlo ale těch moc není.

Odesláno

jako svagr, na sraze SAG - sharan alhambra galaxy - preskocil zidku a hopla, tristiva zlomenina holeni a lytkove kosti, zlomenina kotniku. Je po druhe operaci a ceka ho jeste jedna, v nemocnici je uz pres 3 tydny...

Odesláno

- tak po opětovné reklamaci a dvou dopisech se firmička dostavila a pod mim velenim práci dodělala do obyvatelného stavu, ovšem zaneřáděné zdi zůstaly.

jinak dělníci byly dosti dotčeni..

- dokonce jeden z nich ještě večer v 22 30 došel k bytu a cpal hrsti letáků k nám do schránky, asi si vyléval zlost z toho že je neschopný.. letáky jsem vytáhl a zanesl mu je ještě večer před jeho dveře.. :) se 2 promilema si myslí že není vidět a slyšet..

- až takový pitomci jsem nečekal..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...