tomasm Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Stává se mi, že se po zapnutí klíčku rozsvítí žhavení na velmi krátkou dobu cca 1s. Pokud skusím žhavit znovu 2-5 krát naskočí žhavení normálně. Nevíte někdo kde je chyba? V jednotce žhavení? Nemáte někdo na prodej? V Praze a okolí? Děkuji za odpovědi. Snad těch dotazů není moc. Citovat
mk405 Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 pokud dobře chytá, tak bych to neřešil, občas se mito taky stane, ale tak 10x za rok. Citovat
tomasm Odesláno 9. srpen 2004 Autor Odesláno 9. srpen 2004 No právě že ted se to stává denne. a prece jenom zima na krku. A je to opravdu chyba zhaveni, ne jenom kontrolky, protoze rano chytal motor drive na poprve, ted musim tocit dele. Citovat
Gotrek Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Pokud to hůř chytá, po startu se to dusí a kucká a jde z toho bílý dým, tak budeš mít v háji jednu nebo víc žhavek. Měl jsem to na jaře - rozdělal - vyzkoušel a zjistil, že dvě odešly do věčných loviš?. Citovat
kveton Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 jak se ty zhavky menej, me to ted taky ceka Citovat
Gotrek Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Nevím jak u 406... U 405 1,9TD jsem musel sundat intercooler, odpojit drát, který spojuje všechny 4 žhavky a vede do nich proud a žhavky pak vyšroubovat ven. Ještě je tam tuším něco co je kryje, ale od stolu Ti to neřeknu, musel bych mrknout do auta. Citovat
mk405 Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 výměna jak píšeš je docela v pohodě, ale dotahovat s citem nebo momentákem páč závit strhnete jenom jednou, nejlépe servis je to otázka 10 minut tak by to nemuselo být tak drahé. Ke svíčkám: prodejce mi doporučoval pouze BOSCH ostatní prý nevydrží ani jednu zimu BOSCH=2xdražší, takže já koupil LDM a už tři roky pohoda za 1/2 ceny. mk Citovat
tomasm Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Tak uz je to v pohode. Byla to opravdu ridici jednotka zhaveni. Koupil jsem ji na vrakarne za 1000,-., vymenil a slape jako hodiny. To s tema zhavkama jak tady psal Gotrek jsem samozrejme vyloucil jako prvni. Mam uz tretiho naftaka za cca 10 let tak uz o tom neco vim, ale tahle zavada me jeste nepotkala. Peugotum zdar a 1,9D zvlast. Zdravi TomasM Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.