Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stává se mi, že se po zapnutí klíčku rozsvítí žhavení na velmi krátkou dobu cca 1s. Pokud skusím žhavit znovu 2-5 krát naskočí žhavení normálně. Nevíte někdo kde je chyba? V jednotce žhavení? Nemáte někdo na prodej? V Praze a okolí?

Děkuji za odpovědi. Snad těch dotazů není moc.:)

Odesláno

No právě že ted se to stává denne. a prece jenom zima na krku. A je to opravdu chyba zhaveni, ne jenom kontrolky, protoze rano chytal motor drive na poprve, ted musim tocit dele.

Odesláno

Pokud to hůř chytá, po startu se to dusí a kucká a jde z toho bílý dým, tak budeš mít v háji jednu nebo víc žhavek.

Měl jsem to na jaře - rozdělal - vyzkoušel a zjistil, že dvě odešly do věčných loviš?.

:papa

Odesláno

Nevím jak u 406...

U 405 1,9TD jsem musel sundat intercooler, odpojit drát, který spojuje všechny 4 žhavky a vede do nich proud a žhavky pak vyšroubovat ven.

Ještě je tam tuším něco co je kryje, ale od stolu Ti to neřeknu, musel bych mrknout do auta.

:papa

Odesláno

výměna jak píšeš je docela v pohodě, ale dotahovat s citem nebo momentákem páč závit strhnete jenom jednou, nejlépe servis je to otázka 10 minut tak by to nemuselo být tak drahé.

Ke svíčkám: prodejce mi doporučoval pouze BOSCH ostatní prý nevydrží ani jednu zimu BOSCH=2xdražší, takže já koupil LDM a už tři roky pohoda za 1/2 ceny. mk

Odesláno

Tak uz je to v pohode. Byla to opravdu ridici jednotka zhaveni. Koupil jsem ji na vrakarne za 1000,-., vymenil a slape jako hodiny. To s tema zhavkama jak tady psal Gotrek jsem samozrejme vyloucil jako prvni. Mam uz tretiho naftaka za cca 10 let tak uz o tom neco vim, ale tahle zavada me jeste nepotkala. Peugotum zdar a 1,9D zvlast. Zdravi TomasM

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...