Dakaros Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ahoj všichni peugeoťáci :-) Tak jsem tu opět s několika dotazama k mému novému autu, kterým je červená 306 S-16. Chtěl bych udělat menší udržbu, jelikož není známo, kdybyla dělána :-) Potřeboval bych vědět, jaký olej nalít do auta a to motorový, převodový a i hydraulický z posilovače řízení... Absolutně nevím, co tam je teď, takže bych to rád vyměnil všechno sakum prdum :-) Pak by mě zajímalo, mluvilo se tu o aktivaci palubního počítače, ale nevím, k jakému autu to bylo, nevíte někdo, zda se to to nedá udělat i u tohoto typu auta, nebo nějaký odkaz na vlákno, ve kterym se to řešilo? A zatím asi poslední dotaz. Koupil jsem to s 17ti palcovejma kolama, tuším z 307, s distančníma podložkama a při jakékoliv zátěži to vzadu dřelo jako prase, tak jsem užší podložky ze předu nacpal dozadu, čímž jsem vyřešil problém zadku a s autem se dá v pohodě jezdit :-) Jen při pravém plném rejdu přední levé kolo dře o šroub z převodovky, což je způsobeno špatným ET kol. Má někdo tušení, jaký ET mají mít kola 17\" na tento typ auta... asi budete psát, že 17\" Je moc na toto auto, ale ty kola tomu slušej a jsou v parádnim stavu, takže se mi je ani měnit nechce... Děkuji všem moc za rady. Dan Citovat
Fr3sh Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Tady mas odpoved na vsechny oleje a mnozstvi: Snad tomu porozomis ne? Kdyby ne tak napis ET: 16 a min [upravil dne 1/11/09 Fr3sh] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.