kobr Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: vojti26 aaaaaaaa....Po zjisteni vasi zenskosti se to ujasnuje;)... aaaaa..... muž, pán všeho tvorstva promluvil.... Všichni jsme řidiči, někteří z nás horší, někteří lepší. A řidič vozu se nedělí na řidiče a řidičku [upravil dne 2/3/10 kobr] Citovat
trebor Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 tak už se mi tachometr taky pobláznil a tedy chvilku ukazuje a když ne tak výkon není to pravé ořechové......ach jo budu muset začít řešit .... Citovat
lukáš.t Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 na kolik vyjde to čidlo rychlosti? na 2,0HDi Citovat
trebor Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 v pondělí budu zjišťovat , budu li vědět písnu tady.... Citovat
chuck11 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 To čidlo se nachází kde přesně?Na pravé straně u předního kola,na převodovce.Nemá náhodou někdo foto:papa Citovat
dobrmik Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 tak to mě se zase zdá že výkon je daleko větší... jinak asi to vypadá u mě na zaoxdovanej konektor.... chuck11:to najdeš...foto nepotřebuješ...je to asi tak 5cm od poloosy jak jde do difu...je to přesně na pravej straně difu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.