jkmtrnava Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 chcem si namontovať alarm s dialkovým štartom. No je tam možnosť dať aj \"Transponder bypass TBP-N\" (to je pre kodované klúče) ale neviem či to v aute je , nepozná to niekto? Auto je P 406 rok 2000 Citovat
mayo406 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ten bypass sa nenachádza v aute,ale musíš si ho kúpiť ak chceš aby ti fungoval dialkový štart.Dá sa to zapojiť aj bez neho,ale potom budeš musieť ponechať imobilizér neaktívny. Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Ja viem že ho musím kúpiť, len som nevedel či je v auta kodovaný klúč. presnejšie povedané či tam je od výroby ten imobilizer. \"Dá sa to zapojiť aj bez neho,ale potom budeš musieť ponechať imobilizér neaktívny. \" - a stýmto si čo myslel? [upravil dne 1/11/09 jkmtrnava] Citovat
mayo406 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 V klúči je čip na imobilizér,takže je kodovaný.Ak nechceš použiť bypass,musíš klúč rozobrať,vybrať z neho ten čip a prilepiť na čítaciu cievku imobilizéru,ktorá je na spínacej skrinke.Ale potom budeš mať auto ako keby bez imobilizéru,lebo bude odblokovaný. Citovat
Dave_k Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: mayo406 V klúči je čip na imobilizér,takže je kodovaný.Ak nechceš použiť bypass,musíš klúč rozobrať,vybrať z neho ten čip a prilepiť na čítaciu cievku imobilizéru,ktorá je na spínacej skrinke.Ale potom budeš mať auto ako keby bez imobilizéru,lebo bude odblokovaný. Akorát že při chcípnutí auta a otevření dveří začne auto pískat, že nechal klíč v zapalování. Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Tak ho kúpim , len sa neviem rozhodnúť ktorý tam mám dať: http://www.alarmshop.sk/transponder-bypass-tbpn-p-137.html alebo: http://www.alarmshop.sk/magicar-tbp-p-136.html presnejšie ktorý by tam mohol byť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.