Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

pěkně sis pohrál ,já bych ten šroub asi urazil majzlíkem ,kdyby to nešlo ;)

Odesláno

dám tam torx, mercedes má těchto sroubu jak máku, je ten srou je mosaznej tak budu muset hledat pořádně, ale díky tomu že se u mercedesu u vseho meni i srouby samo ze original za original tak mame v práci takovou malou šroubkárnu takže věřím že najdu.

Odesláno

Jenže Torx nenastrčíš šikmo jako inbus klíč s kuličkou,ono tohle co jsem dal má hlavu dost velkou ,ale je v nich o stupen menší inbus než v normální řadě,tak máš místo pro naklapění klíčů.

Odesláno

Takze vymena oleje 5w40 total quarz 9000 s oem filtrem pri 250705km a to za pomoci oil cleaner od tec2000 a z duvodu silene chcave vany viz foto vyse. Vana pretesnena a jeden sroub nahrazen s vnitrnim torx 30. Krasne se knemu da dostat. Ted pockam dva dny a pak tam ten olej naliju az vana proschne fest. Dik zarady a psych oporu.

Guest servisman
Odesláno

To ti nevím já přetěsnil vynu asi za hodku nalil a mám klid .U tebe nebyl problém ale já to dělal na parkovišti dále od baráku, tak jsem musel nalít olej a odjet a nečekat jako ty. Hlavně že se zadařilo a podařilo s tím šroubem.

Odesláno

Jasny, taky mam silikon-tmel na motory co je do hodiny suchej jenze pri pokojove teplote a ja to delam vse venku kde je aktualne 0-5 stupnu. A pac nikam nespecham tak cekam :-).

Odesláno

kryt zima musel dolu :D autu je teplo az moc :D

jinak ještě poznámka k vymene celniho okna, o vikendu chcalo a zjistil jsem ze nefunguje snimač deště, diagnostika ukazuje trvalou zavadu senzoru deště. no nezabili by ste je? prvne zkusim mrknout jestli je vůbec zapojeny, chjo...

Odesláno

No to je ale o válec víc než jede mě. Tak to zase není tak zlé. Hodně štěstí při hledání závady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...