Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno

tak 807 uz krásně svítí , ten senzor byl totálně vyoxidovaný v konektoru, konektor jsem rozebral a ocistil ale snimac byl fakt ko. ještě to musim přes dia zkalibrovat ale uz ted je videt ze to sviti odost vejs nez před tim .

a zítra odevzdavam ato na prestavbu na lpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

tchánovi přestal fungovat vyhřev sedačky řidiče a mne spolujezdce , zjistil jsem že u mne je to tou jednotkou asi termostat či jakasi řj vyhřevu a u tchána je ko vyplet v sedačce. jenže to ma v kuži a je to nove za raketu . svoje sem opravil tak že jsem tchánovi vzal řj :D , tchánovu sedačku jsem komplet rozebral moliten urval z kůže, a koupil sadu uni výhřevu s termostatem a extra tlačítkem s dvemi teplotami vyhřevu od fa Keetec . 1700,- v kelly. nalepil jsem to na kuži zevnitřokolo namastil chemopren a molitan zpatky nalepil , tlacitko jsem fouknul vedle tlacitka na off esp a topi to daleko lip a dřív než originál.

• O 2 týdny později...
Odesláno

schreekova slova se vyplnila , xenony 6000k jsem dnes zahodil a dal skodovacke 4300k - krasa.

jinak v tydnu auto padlo do nouzaku a jelo na ctyri valce , na displeji hlaska chyba emisního systemu. zjistil jsem ze mi viko ventilu rosi olej tak ze 1 2 3 zapalovaci civka ma kolem sebe celkem 1,5 l oleje. takze dnes odsato, vycisteno, ocisteny svicky i civky , viko pretesneno. v utery nastartuju a uvidim . max ze by nevydrzely svicky ale uvidíme.

jinak dnes jsem kontroloval proc mi od vymeny celniho okna nejde mikrofon od HF a potvrdila se ma domněnka ze v servise prerizli kabel. sic to smotaly do sebe a zalepily ale nefacha. zrejme bude potřeba koupit new.

Odesláno

servis mi koupil new mikrofon.

jinak auto jezdi dobře , takže civky i svíčky to přežily.

už jen si lehnout pod auto vymenit ten senzor xenonu na zadni naprave. a na jaře přetěsnit konečně vanu , nesundaval jste to někdo na tomto třilitru? je tam jeden blbe pristupny sroubek u zadniho silentbloku motoru a nevim jak na nej , proto to uz ctyri roky odkladam ale uz to rosi jako prase ta vana.

jo a tchanovi odesla řj ve světle. ve smrku sehnano za 1500,- ted už to jen vyměnit.bohužel světlo ven znamena naraznik aspoň z pulky dolu.

Odesláno
servis mi koupil new mikrofon.

jinak auto jezdi dobře , takže civky i svíčky to přežily.

už jen si lehnout pod auto vymenit ten senzor xenonu na zadni naprave. a na jaře přetěsnit konečně vanu , nesundaval jste to někdo na tomto třilitru? je tam jeden blbe pristupny sroubek u zadniho silentbloku motoru a nevim jak na nej , proto to uz ctyri roky odkladam ale uz to rosi jako prase ta vana.

jo a tchanovi odesla řj ve světle. ve smrku sehnano za 1500,- ted už to jen vyměnit.bohužel světlo ven znamena naraznik aspoň z pulky dolu.

Moja vana je dole pri kazdej vymene oleja...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...