Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 tak 807 uz krásně svítí , ten senzor byl totálně vyoxidovaný v konektoru, konektor jsem rozebral a ocistil ale snimac byl fakt ko. ještě to musim přes dia zkalibrovat ale uz ted je videt ze to sviti odost vejs nez před tim . a zítra odevzdavam ato na prestavbu na lpg Citovat
xpetrix Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Iba cez dia zistim,ci to svieti tak vysoko ako ma? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2013 Autor Odesláno 17. listopad 2013 Tak to poznas jestli ve tme vidis ci ne :-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 tchánovi přestal fungovat vyhřev sedačky řidiče a mne spolujezdce , zjistil jsem že u mne je to tou jednotkou asi termostat či jakasi řj vyhřevu a u tchána je ko vyplet v sedačce. jenže to ma v kuži a je to nove za raketu . svoje sem opravil tak že jsem tchánovi vzal řj , tchánovu sedačku jsem komplet rozebral moliten urval z kůže, a koupil sadu uni výhřevu s termostatem a extra tlačítkem s dvemi teplotami vyhřevu od fa Keetec . 1700,- v kelly. nalepil jsem to na kuži zevnitřokolo namastil chemopren a molitan zpatky nalepil , tlacitko jsem fouknul vedle tlacitka na off esp a topi to daleko lip a dřív než originál. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 schreekova slova se vyplnila , xenony 6000k jsem dnes zahodil a dal skodovacke 4300k - krasa. jinak v tydnu auto padlo do nouzaku a jelo na ctyri valce , na displeji hlaska chyba emisního systemu. zjistil jsem ze mi viko ventilu rosi olej tak ze 1 2 3 zapalovaci civka ma kolem sebe celkem 1,5 l oleje. takze dnes odsato, vycisteno, ocisteny svicky i civky , viko pretesneno. v utery nastartuju a uvidim . max ze by nevydrzely svicky ale uvidíme. jinak dnes jsem kontroloval proc mi od vymeny celniho okna nejde mikrofon od HF a potvrdila se ma domněnka ze v servise prerizli kabel. sic to smotaly do sebe a zalepily ale nefacha. zrejme bude potřeba koupit new. Citovat
xpetrix Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 chjo [upravil dne 16/12/13 16:44 od xpetrix] Citovat
Schreek Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Pe.Tr: A kdyby ses mě zas zeptal, poradil bych čupr výbojky za čupr cenu Citovat
John Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Nj 4300k je sázka na jistotu,taky je mám už delší dobu a spokojenost 6000 je pěkný ale za deště atd. člověk vidí prd... Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 servis mi koupil new mikrofon. jinak auto jezdi dobře , takže civky i svíčky to přežily. už jen si lehnout pod auto vymenit ten senzor xenonu na zadni naprave. a na jaře přetěsnit konečně vanu , nesundaval jste to někdo na tomto třilitru? je tam jeden blbe pristupny sroubek u zadniho silentbloku motoru a nevim jak na nej , proto to uz ctyri roky odkladam ale uz to rosi jako prase ta vana. jo a tchanovi odesla řj ve světle. ve smrku sehnano za 1500,- ted už to jen vyměnit.bohužel světlo ven znamena naraznik aspoň z pulky dolu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 dodavam foto z toho oleje v cívkách xpetrix ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 a hotovo xpetrix ohodnotil 1 Citovat
xpetrix Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 dodavam foto z toho oleje v cívkách Citovat
xpetrix Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 servis mi koupil new mikrofon. jinak auto jezdi dobře , takže civky i svíčky to přežily. už jen si lehnout pod auto vymenit ten senzor xenonu na zadni naprave. a na jaře přetěsnit konečně vanu , nesundaval jste to někdo na tomto třilitru? je tam jeden blbe pristupny sroubek u zadniho silentbloku motoru a nevim jak na nej , proto to uz ctyri roky odkladam ale uz to rosi jako prase ta vana. jo a tchanovi odesla řj ve světle. ve smrku sehnano za 1500,- ted už to jen vyměnit.bohužel světlo ven znamena naraznik aspoň z pulky dolu. Moja vana je dole pri kazdej vymene oleja... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.