Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno
xpetrix: No to co dává výrobce, tzn. kolem 4300k ;)

Pe.Tr: Stačí si jednou koupit co tam má být a neměnil bys ;) Ale v poho, nechci rýpat, já fakt byl taky dříve stejného názoru jako ty, než sem si to vyzkoušel. Ale kvůli mě ty nový výbojky asi nezahodíš vid? :aut

si nenecham radit od nekoho kdo mel chrom polepy na klikach od dveří :aut:D
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tak mi ani ne pul roku od vymeny celniho okna prasklo , není tam nikde tupka , proste prasklina v pravem dolnim rohu , od kraje do stredu okna k destaku co je dole , citroen reklamaci zamitl s tim ze je to mechanicky poskozeno . no myslim ze mechanicky leda tak pnutim v karoserii . podle mého tam při montayi dali malo lepidla , bezne na tohle sklo se davaji dve lepidla a verim ze někdo chtěl usetrit . no pristi vymenu skla si fest pohlidam.

Odesláno

A kde ti to měnili? Na to předci musí být záruka. I když chápu, že při té ceně se nedivím, že se brání.

• O 4 týdny později...
Odesláno

namontovan emulator paliva , pripojen zespod auta , bo kabel svazek pal nadrze ma 30cm a pak se napojuje do hlavního svazku který je cely veden pod autem :D

Odesláno

Nie,vyzera to na stredny tlmic,ta rura,co z neho vychadza dozadu a hned je tam drziak.Ale to si nie som isty,buduci tyzden idem na zdvihak.Auto neprdi,ale ma taky dunivy zvuk.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes při 110tis km jsem měnil tchanovi na V6 olej a olej filtr byl tak dotazenej že jsem ho povolil i s olejovym chladičem tak snad to staré těsnění na něm vydrží a snad jsem to dotáhl dostatečně a nebude to chcat . Pac novej chladič stojí 6500,-

Zitra mě čeká další porod v podobě výměny svíček. Časová norma pro výměnu dle servisboxu je 3,1 a to budu mít premiéru .tak jsem zvědav.

Odesláno

Nefotil jsem , za tři hodky jsem to zvládnul, zadní lajna byla porod ale díky zrcadlu to šlo rychle. Toho dementa co vymyslel že čidlo nasavaneho tlaku vzduchu bude zezadu sani bych nechal vykastrovat.

jinak zadní svíčky vymontujes v pozici : predklon se , natahni ruce max dopředu a strc hlavu pod celní okno do motoru. Docela mě fest bolej zada teda.

Odesláno

tak tchanovu 807 V6 jsem objednal také na BRC :D

jinak obe auta mají ko zadni snimac korekce xenonu a diky tomu to auto sviti naprd ,moc před auto hnedka:( tak jsem ho dnes koupil a ceka me porod s montazi o vikendu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...