Sagic Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Přeju, ať se to srovná, vím co to je běhat s dětmi po doktorech. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Díky všem, ale už to prosím neřešme ju .díky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2013 Autor Odesláno 7. září 2013 xpetrix: No to co dává výrobce, tzn. kolem 4300k Pe.Tr: Stačí si jednou koupit co tam má být a neměnil bys Ale v poho, nechci rýpat, já fakt byl taky dříve stejného názoru jako ty, než sem si to vyzkoušel. Ale kvůli mě ty nový výbojky asi nezahodíš vid? si nenecham radit od nekoho kdo mel chrom polepy na klikach od dveří Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 tak mi ani ne pul roku od vymeny celniho okna prasklo , není tam nikde tupka , proste prasklina v pravem dolnim rohu , od kraje do stredu okna k destaku co je dole , citroen reklamaci zamitl s tim ze je to mechanicky poskozeno . no myslim ze mechanicky leda tak pnutim v karoserii . podle mého tam při montayi dali malo lepidla , bezne na tohle sklo se davaji dve lepidla a verim ze někdo chtěl usetrit . no pristi vymenu skla si fest pohlidam. Citovat
ozzy1 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 tak to na...e.. To mechanické poškození ti chytrolíni ukázali? Citovat
MotoMoto Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 A kde ti to měnili? Na to předci musí být záruka. I když chápu, že při té ceně se nedivím, že se brání. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. říjen 2013 Autor Odesláno 11. říjen 2013 namontovan emulator paliva , pripojen zespod auta , bo kabel svazek pal nadrze ma 30cm a pak se napojuje do hlavního svazku který je cely veden pod autem Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. říjen 2013 Autor Odesláno 11. říjen 2013 970,- jel jsem okolo servisu kde mi montovali lpg a měli ho skladem , sice nevedelli jestli to bude fachat ale ja si řekl když pisou pro 406,307,206,xsara picaso od r.v. 2002 tak to bude stejne a bylo http://autodily.lkauto.cz/LPG-komponenty/vstrikovani-lpg-sady/ag-centrum/emulator-hladiny-paliva-fle-p?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=AZ&utm_campaign=placene_zbozi Citovat
xpetrix Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Nie,vyzera to na stredny tlmic,ta rura,co z neho vychadza dozadu a hned je tam drziak.Ale to si nie som isty,buduci tyzden idem na zdvihak.Auto neprdi,ale ma taky dunivy zvuk. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 Dnes při 110tis km jsem měnil tchanovi na V6 olej a olej filtr byl tak dotazenej že jsem ho povolil i s olejovym chladičem tak snad to staré těsnění na něm vydrží a snad jsem to dotáhl dostatečně a nebude to chcat . Pac novej chladič stojí 6500,- Zitra mě čeká další porod v podobě výměny svíček. Časová norma pro výměnu dle servisboxu je 3,1 a to budu mít premiéru .tak jsem zvědav. Citovat
xpetrix Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Hlavne ten zadny rad valcov... Budes to aj fotit,navod... ? Vela stastia. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 Nefotil jsem , za tři hodky jsem to zvládnul, zadní lajna byla porod ale díky zrcadlu to šlo rychle. Toho dementa co vymyslel že čidlo nasavaneho tlaku vzduchu bude zezadu sani bych nechal vykastrovat. jinak zadní svíčky vymontujes v pozici : predklon se , natahni ruce max dopředu a strc hlavu pod celní okno do motoru. Docela mě fest bolej zada teda. Citovat
xpetrix Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Ja uz 3 tyzdne chodim na rehabilitaciu,lave plece mam mimo provoz,teda aj celu ruku. Ak to bude nutne,tak to necham na servis,ako vzdy:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. listopad 2013 Autor Odesláno 12. listopad 2013 tak tchanovu 807 V6 jsem objednal také na BRC jinak obe auta mají ko zadni snimac korekce xenonu a diky tomu to auto sviti naprd ,moc před auto hnedka:( tak jsem ho dnes koupil a ceka me porod s montazi o vikendu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.