Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych si koupit COčko jsem ochotný investovat max 10000kč na aukru jsem našel tohle . Ale věřím že ma někdo zkušenosti s toto problematikou a poradí mi co vzít.

Svařečka bude na takové to domácí sváření, trocha karosařiny a podobné.

Díky za tipy a rady

Odesláno

kup starší profi-cočko po repasi,než za desítku ty superhyper svářečky...,na to domácí svařování stačí drát max. 1 mm. (ale aby šel dát i 0.6 mm drát na karosařinu)

Odesláno

A do tejhle bych stejně nešel. Sice je pěkný že to má 200A ale koukni na ten přívod. To by nebylo moc OK takhle přetěžovat zásuvku. A zatěžovatel při 160A je 10% (nebo jak se to píše). Na druhou stranu, jak často budeš svářet takovým proudem, že? Víc by pověděl ten štítek vzadu.

Spíš bych šel do nějakej osvěčenější, kterou si můžeš popřípadě ošahat někde v obchoďáku. Pak se s někým hádat o 8 litrů přes aukro je na ... Lepší zajít do obchodu a rovnou jim rozbít drž...ky :D Fórek... :) Ale asi víš jak to myslím ;)

PS.: Když si zadáš \"MIGOMAT 200A\" do Googlu, tak ti to najde mrtě prodejců s touhle svářečkou ;)

Odesláno

Ten odkaz z aukra sem tu dal proto abych ukazal kterou sem chtěl z aukra zasadně nic nekupuju.Nějak sem tomu nepřišel na chuť:myslim .Starší profi by byla super, ale je to spojeno se spoustou mýtů a polopravd:D

Co říkate na tuto? zde

Odesláno
Původně zaslal: jara1

ja mám einhela 170 euro sga už asi 8 let celkem spokojenost ,svařuje pomaleji než nejake profi co2 ,ale da se stim v pohodě 4mm material

U Einhellu pozor, červená řada je docela v cajku, ale od modrý ruce pryč...

Odesláno
U Einhellu pozor, červená řada je docela v cajku, ale od modrý ruce pryč...

Takže myslíš to co sem tu dal že není zas tak super jak se mi zdá?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MišakTakže myslíš to co sem tu dal že není zas tak super jak se mi zdá?:myslim

No u svářeček nechci kecat, každopádně malý ruční nářadí (vrtačky, flexy, a pily) nebrat modrý v žádným případě, mam kámoše v obchodu a krom Fermu za pětikilo je tohle nejporuchovější i v cenách nad 2tis... Vím že červená už docela vyddrží, ale stejně... asi bych se držel nějaký lepší značky, ono bude asi fakt lepší si koupit starší profi než novej klump..

Doma máme narex vrtačku co snad pamatuje žižku když měl ještě obě oči, a furt přede jak zamlada... Stejně tak když sme krájeli vraky & bordel, nová 200ka flexa od Fermu se věčně přehřívala a nakonec šla do kopru... 10Let stará DeWalt 180ka tuším jela bez problému a bez extra přehřívání... Takže buď budeš mít doma nablejskanou a novou, s tím že se může brzo po*rat, nebo starou raketu, ale zato funkční a spolehlivou :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...