wess1 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 zdravím všechny, poradí mi někdo jakým způsobem se u Renaultu Clio II dá vyměni levá manžeta u kola? Koukal jsem na to a ta poloosa se mi jeví jako v celku, od kola to nějak nejde rozebrat, tak nevím, jestli se poloosa vyndavá z převodovky a jak potom dál. Citovat
Kloub Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 ten homokinetický kloub normálně vyklepni kladivem Citovat
dobrmik Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 a to chces měnit manžetu??musíš rameno poloosu vyhodit ven,kloub u prevodovky vyndat,odělat segerovku,vyndat ten pazmek s 3 koulema a je to..pak jen vyměníš manžety..vyměn obě když to budeš mít venku.. Citovat
wess1 Odesláno 30. říjen 2009 Autor Odesláno 30. říjen 2009 jo chci se zeptat co s tím ložiskem co je dál na tý poloose ??? Citovat
dobrmik Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 jestli myslíš to podpěrný na bloku motoru co je pridělany tak to vysuneš i s poloosou..ale bude držet na 2 šroubech..tak povolit.. Citovat
foxo Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 ja sem kedysi menil tu manzetu na mazde, a poloosa nemusela vubec ven. Povolil sem hlavnu matku (kluc 35), a samotny naboj sem zesunul z poloosy, kluob taky, ale opatrne. Moc sa potem buchat neda... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.