Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 BRUMLA -speedline na zimu a zkouška samolepek

Recommended Posts

Odesláno

tak bočny airback ti 3bodove pasi nenahradia :) ale aj tka by som rači mal 3bodove pasi ako back v sedačke :) a mysliš že hente sedačky maju niečo v sebe??? aalebo som zle pochopil kôli akým airbackom idu kable do sedačky :D

Odesláno

tak airbag mam akorat ve volantu a do obou sedaček jde kabel a ma to tohle na pasu propojeny po odpojeni začne blikat kontrolka bagu

Odesláno

ahaaaaa......diky za vyjasnenie.......Ďalej mi je trochu nejasne prečo budeš mať buť bag alebo 3 bodovy pas...Určite to musi isť tak aby si mal oboje...ale inak 3 bodovy pas je určite bezpečnejši ako predny bag

Odesláno

jinak tady zkouška :-) kdo najde 10 rozdilu ???

jinak asi zatim udleam držaky na sedačky a zatim ten system k airbagu zachovam a na jare kdystak koupim pasy a volant

no když dam 3b pas tak budu muset tehle system vyhodit a prikotvit tam 3b pas a jestli sme pochopil dobře funkci tak nebude mit airbag co odpalit

[upravil dne 24.8.2010 kopr]

Odesláno

To u te sedacky je system pyropasu nebo jak se to jmenuje proste v pripade nehody se to odpali a pritahne to pas. Bag by měl fungovat i po odstranění, ale tolik o tom nevím takže těžko říct.

Jinak čidla na bag budou někde vpředu na kastli tohle se stará jen o přitažení těch pásů. Bohužel nevím jak je to propojené, že ti svítí kontrolka.

[upravil dne 24/8/10 Lukas309]

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

tady zima je tady tak snad se dostane na par oprav a taky naky ty upravy možna přibudeou zatim jsem zacal predelavat interier na bilo a tak nak si hrat s koženkou :-) koupil novy radio a možna časem přide i trosku ty muziky do jara uvidime

motor ceka na novy rozvody a simerinky ventilů a je obednana rozpera tlumičů tady naky fotky

post-16954-14109613851413_thumb.jpg

Odesláno

jestli dobře koukám, tak z revila, taky sem po ní pokukoval, zájímali by mě jak hodně to je pocejtit na jízdě,když tak pak písní jaký z toho máš pocity

Odesláno

no pocity zatim mam vselijaky musel jsme to trosku upravit a kdys sem ji zadal zjistil jsme že nejde zavřit kapota takže jsem ji vyndal a musim vymyslet co s tim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...