vendelinek Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Dneska sem byl u známýho na výměnu oleje.Nedolejvám,jezdim od výměny do výměny,ale dneska sem byl docela překvapenej,když sem viděl kolik ho vyteklo,1a1/2 litru,tak se hledala závada,našla se ,je to těsnění pod hlavou,v pondělí mi to bude dělat,dávat nový,ale proč to píšu,od něj sem jel do města nakoupit,a když sem jel domu,zapnul klíček ,koukal sem ,co to:myslim http://img11.imageshack.us/img11/9562/291020091925s.jpg stopka svítí proč?ještě se mi to nestalo,že by tim novym olejem?Nebo nějaká jiná závada? [upravil dne 29.10.2009 vendi.stejskal] Citovat
Kadliky Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 ahoj hlavní je stav na měrce, pak teprve hledej závadu jinde, ale asi to bude jen planý poplach elektroniky. Mne to vyplašilo, když jsem zastavil na svahu cca 40° a ještě po 2 km zhasnutí motoru a novém startu to hlásilo opět. Přitom měrka hlásila slabší půlku. Zimou to rozhodně nebylo, ale také jsem to nechtěl podcenit. Začal jsem uvažovat o řidším oleji 5W, ale nemá to smysl. Raději vyměním o 2000 dříve a vyjde to levněji a budu klidně spát. Podle PC bych stejně neměnil až po 20 tis měj se Karel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.