staina Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Tak se nějak rozhoduji, že si koupím USB Adaptér zřejmě tenhle http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-most/ ale myslím, že mají všechny USB adaptéry funkce stejné např. i xCarLink, ale raději bych koupil víše uvedený je přece jen o něco levnější než xCarLink. Než si jej ale koupím tak bych rád věděl jekteré podrobnosti jak se toto zařízení chová hlavně ve vozidle PEUGEOT 308, které má již autorádio RD4, které umí MP3 z CD přehrávat, ale nemá ještě tento UBS vstup ve schránce před spolujezdcem má tam jen AUX vstup. Diskuzi jsem si tady pročetl pár věcí jsem se o USB Adaptérech dozvěděl, ale rád bych věděl jak se chová s autorádiem co mám já. Chtěl bych se proto zeptat na pár věcí: 1. jestli je možné na autorádiu pomocí tlačítka LIST prohlížet jednotlivé adresáře CD01 ... CD10, jestli je možné použít podadresáře s názvy interpretů a jestli se alespoň názvy těchto podadresářů případně i názvy MP3 souborů zobrazují na rádiu tak jak když Listuji na CD s MP3 soubory, které je vložené v rádiu? 2. jestli se po vypnutí zapalování a opětovném zapnutí bude přehrávání pokračovat skladbou při které bylo přehrávání přerušeno vypnutím? 3. Ve vozidle nemám CD měnič a tak se chci vědět jestli je potřeba vstup pro CD měnič aktivovat v servisu a nebo jestli je možné USB adaptér případně připojit i do vstupu, kde je teď připojený originální AUX vstup, který bych stejně pak již nepořeboval? 4. jakou kapacitu USB flash jste zkoušely v USB adaptéru? 5. můžete taky napsat své postřahy co zařízení umí nebo naopak neumí? Hlavně mě zajímají zkušenosti s autorádiem RD4, které umí přehrávat MP3 a bylo ve vozidlech před 1.12.2008, protože bych hlavně rád věděl jak se USB adaptér chová s tímto rádiem. PŘEDEM VŠEM VELKÉ DÍKY ZA REAKCE. [upravil dne 29/10/09 staina] Citovat
georgegg Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 1. ano 2. ano 4. chápu správně že myslíš kapacipu? 8Gb Citovat
staina Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: georgegg 1. ano 2. ano 4. chápu správně že myslíš kapacipu? 8Gb Díky kapacitu chápeš správně už jsem to i opravil bylo to trochu matoucí a k tomu tlačítku LIST to opravdu zobrazuje na displayi názvy podadresářů a názvy písniček, jedná se mi o to abych našel třeba na CD01 adresář ROCK a ten si pak mohl pustit kliknutím na tlačítko OK? Ještě jeden dotaz ty máš který USB Adaptér a rádio máš RD4 s MP3? díky za odpověď Citovat
georgegg Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 já přímo ne ale kámoš jo a funguje to jak píšeš - to listování Citovat
staina Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: georgegg já přímo ne ale kámoš jo a funguje to jak píšeš - to listování A jaký má ten USB adaptér a autorádio? Citovat
staina Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Nikdo jiný něco takového nemá ani žádné zkušenosti s USB adaptéry? PŘEDEM DÍKY ZA RADY Citovat
Sasula Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 usb adapter jsem si koupil do 807 zitra uz snad namontuju. a potom zase do servisu aby zaktivovali Changer. Citovat
staina Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Sasula usb adapter jsem si koupil do 807 zitra uz snad namontuju. a potom zase do servisu aby zaktivovali Changer. Napiš pak jak ti to funguje a jaké máš v 807 rádio jestli RD4? DÍKY Citovat
Sasula Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 modul pro RD4 jsem mel minuly tyden... bohuzel mam RD3 - takze na tom modulu je jen USB. pro ty dalsi je i SD a Aux slot Citovat
fox111fox Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Obcas sa znicoho nic vypne a napise NO MAG. Neviem preco to robi? A neviem ani co to znamena? Ale proste to priblizne raz za mesiac urobi... Citovat
Ericce Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 mnelo by se to dát aktivovat i když nemáš cd menič, ale muže to byt i problém. je to tak 50/50. ja ho mám ve 406 na rádiu clarion. je to super vec. skvelej zvuk ale nekterí píšu, že je nekvalitní. dle mého názoru zaleži hodne i od rádia. já jsem spokojenej a to jsem na kvalitu čistého zvuku dosti náočný. z bass. je to horší ale ono moc se v tomhle smeru nedá čekat, že to bude mít nejaký poradny bassi. také po vypnutí a zapnutí zapalováni začne prehrávat tam kde skončilo jak písne tak úsek písne. listovat se bohužel nedá. když zmeniš priečinok tedy kvázi CD napr. ze 6 na 3 tak ti automaticky začne prehrávat první pesničku z tohoto priečinku. také písničky mužeš precházet jenom tak, že ti ich bude rovnou prehrávat. také názvy písni to nevypisuje. také adresary nebudeš mít pojmenovám dle sebe. abych jsi vubec mohl mít rozdelení písne až do deseti priečinkov (záleží na kapacite usb) tak musíš každej priečinok pojmenovat postupne CD 01, CD 02 až CD 10 tedy až po poslednej priečinok když jich máš míň. Flashku to umí až 8GB. v každom priečinku mužeš mít max 99 skladeb tedy x 10 priečinku to číní až 999 skladeb. když ti priečinky nepojmenuješ jak je výše napsáno tak ti jich dá jakoby do jednoho a když jich bude víc jako 99 taky ti z nich spraví takovej vyběr. pak už podadreáře mužeš pojmenovat jak chceš ty ti pak spojí s písnemi v daném priečinku. ale pozor súčet písni v priečinku a podpriečinkoch nesmí byt větší jako 99 bez ohledu na to kolik je podpirečinkov. co se tíče hlášky no mag mne síce nevypisuje ale mi vypíše search a nechce načíst skladbu. Citovat
staina Odesláno 14. listopad 2009 Autor Odesláno 14. listopad 2009 Opravdu nikdo nemá toto zařízení v Peugeotu 308 s rádiem RD4 MP3? http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-most/ Citovat
Sasula Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 tak jsem musel nakonec USB z moji 807 dat pryc. jelikoz se pripojuje misto ovladani navi atd z palubky... a to radeji budu mit mp3 na cd nez bez tohoto ovladani. jinak pokud ma nekdo RT4 tak to funguje bez problemu. tedy ten ze stualarmu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.