marko306 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 presne tak, žiadne čidlo tam neni, takže to buchne či tam niekto sedí alebo nesedí. Citovat
Fr3sh Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 aha, to jsem nevedel...diky za pouceni Citovat
Michael coupé Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 hm,to je patrona na přitáhnutí pásu na té fotce na první straně odpoj,který airbag chceš,zbytek fungovat bude jen ti vyskočí hláška,tak šoupní do konektoru odpojeného bagu odpor (asi 3kč) a máš klid,pak to vrátíš a bude vše v mormálu. Citovat
Jirka30 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 ahoj, to jsem zkoušel a stejně ta kontrolka bliká a asi po 5 minutách zůstává svítit stále. dával jsem tam 2 ohmový odpor.Nebo tam má být větší odpor? Citovat
wooody Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 jestli už ti t patrona vystřelila tak musíš na diag. Citovat
Jirka30 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 takže se tomu stejně asi nevyhnu co?A ostatní bagy fungojou? Citovat
wooody Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 když svítí kontrolka tak je systém deaktivovanej Citovat
Jirka30 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 a na kolik to zhruba vyjde vyřešení té diagnostické chyby? Citovat
wooody Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 to ti nepovim, ale tak do 500 by ses moh vejít Citovat
Jirka30 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 ale pokud ji reaktivujou,tak pokud uvažuju správně,tak i potom stejně bude hlásit chybu protože je tam vystřelená pyropatrona.A to potom znamená koupit jinou a dát ji tam aby ta jednotka po raktivaci fungovala správně.Mám pravdu? nebo se pletu? Citovat
wooody Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 jojo máš pravdu.... nebo to zkusit s tim odporem, ale to bych neryskovl... radši bych sehnal tu pyropatronu a pak jel na diag Citovat
Jirka30 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 to bude asi nejlepší řešení než něco zkoušet a ve finále to máš plno ztracenýho času Citovat
Michael coupé Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 To nemá cenu na diag,někde najdi kolika má ten odpor mít a je to,jednotka si pamatuje přitaženej pás jinak by mělo být vše v pořádku a fungovat.Na diag ti to smažou a jak nastartuješ máš to tam znovu. Citovat
wooody Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 když sežene funkční piropatronu a dá jí tam tak se mu ta hláška neoběví..... a pokud mu ta kontrolka svítí tak je systém neaktivní a numůže mu to fungovat, a na diag mu to nesmažou ale reaktivujou jednotku takže si nic o vystřelení pamatovat nebude Citovat
Jirka30 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 díky za radu ,,Michal coupe\",ale s tím odporem jsem to už zkoušel.Dával jsem tam 2 ohmový odpor a je to pořád stejnýJako bych tam nic nedával.Kontrolka stále hlásí chybu airbagu.S tím odporem jsem to našel tady na fóru.Už to tady taky zkoumali,ale nikdo neví zda to opravdu funguje.A kolik by tam ěl bejt podle tebe ten odpor? Citovat
Jirka30 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 zkusím sehnat ten pyropás spolujezdce a uvidí se.To bude asi palba za ten pás,co? Citovat
shark734 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 ja mam v piropasoch 2,2 ohm odpor a chybu to nehlasi [upravil dne 9/11/09 shark734] Citovat
Michael coupé Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 kolem 900Kč , 775993998 řekni,že voláš od Michala (lepší cena),je to vrakoviště peugeot Jirka Krahulík (myslím,že někteří mohou potvrdit kvalitu a dobré jednání) pošle i poštou.Na coupé jsem měl patronu fuč,dal jsem odpor a byl klid.Pokud se vyřadí 1 airbag,tak ta kontrolka nutně neznamená vyřazení všech airbagů.Viz příručka atd... Citovat
Jirka30 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 když to řeknu přesně tak jsem tam dával taky ten odpor 2,2 ohmů 0,6W a svítí.Mohl bys mi prosím napsat tvůj postup omístění odporu do pyropásu?Jen pro kontrolu jestli jsem to dělal stejně. Citovat
shark734 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 ten odpor nejde na piropasy ale na oranzovy kabel s konektorom...jeden kontakt odporu do jedneho pinu a druhy kontakt do druheho...moze byt problem v tom ze tam nemas dobry kontakt...skus tie nozicky na odpore prehut tak ze budu 2x tak hrube....dufam ze som to vysvetlil pochopitelne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.