Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dočasné odpojení některých airbagů

Recommended Posts

Odesláno

hm,to je patrona na přitáhnutí pásu na té fotce na první straně odpoj,který airbag chceš,zbytek fungovat bude jen ti vyskočí hláška,tak šoupní do konektoru odpojeného bagu odpor (asi 3kč) a máš klid,pak to vrátíš a bude vše v mormálu.

Odesláno

ahoj, to jsem zkoušel a stejně ta kontrolka bliká a asi po 5 minutách zůstává svítit stále.:( dával jsem tam 2 ohmový odpor.Nebo tam má být větší odpor?

Odesláno

ale pokud ji reaktivujou,tak pokud uvažuju správně,tak i potom stejně bude hlásit chybu protože je tam vystřelená pyropatrona.A to potom znamená koupit jinou a dát ji tam aby ta jednotka po raktivaci fungovala správně.Mám pravdu? nebo se pletu?

Odesláno

když sežene funkční piropatronu a dá jí tam tak se mu ta hláška neoběví..... a pokud mu ta kontrolka svítí tak je systém neaktivní a numůže mu to fungovat, a na diag mu to nesmažou ale reaktivujou jednotku takže si nic o vystřelení pamatovat nebude

Odesláno

díky za radu ,,Michal coupe\",ale s tím odporem jsem to už zkoušel.Dával jsem tam 2 ohmový odpor a je to pořád stejnýJako bych tam nic nedával.Kontrolka stále hlásí chybu airbagu.S tím odporem jsem to našel tady na fóru.Už to tady taky zkoumali,ale nikdo neví zda to opravdu funguje.A kolik by tam ěl bejt podle tebe ten odpor?

Odesláno

kolem 900Kč , 775993998 řekni,že voláš od Michala (lepší cena),je to vrakoviště peugeot Jirka Krahulík (myslím,že někteří mohou potvrdit kvalitu a dobré jednání) pošle i poštou.Na coupé jsem měl patronu fuč,dal jsem odpor a byl klid.Pokud se vyřadí 1 airbag,tak ta kontrolka nutně neznamená vyřazení všech airbagů.Viz příručka atd...

Odesláno

když to řeknu přesně tak jsem tam dával taky ten odpor 2,2 ohmů 0,6W a svítí.Mohl bys mi prosím napsat tvůj postup omístění odporu do pyropásu?Jen pro kontrolu jestli jsem to dělal stejně.

Odesláno

ten odpor nejde na piropasy ale na oranzovy kabel s konektorom...jeden kontakt odporu do jedneho pinu a druhy kontakt do druheho...moze byt problem v tom ze tam nemas dobry kontakt...skus tie nozicky na odpore prehut tak ze budu 2x tak hrube....dufam ze som to vysvetlil pochopitelne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...