Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den všem,

potřeboval bych poradit s poruchou. Poalivový čerpadlo nedává benzín. Kdzž ho napojím napřímo, funguje. Tak jsem zkusil relátko, doufám, že jsem ho správně identifikoval, je žlutý a má celkem 5 vývodů. Elektrikáři u nás ve firmě mi ho změřili a tvrdí, že je dobré. Tak jsem zkusil měřit kabely, který vedou do toho relé, ale ani na jednom jsem nenašel šťávu. Tak bych se rád zeptal, jestli někdo neví, kde jsou od tohoto pojistky, nebo jestli někdo nemá elektrický schema toho zapojení, hlavně toho relé a souvisejících součástek. Kdyby někdo měl schema celé elektriky tak by to byla bomba. Už jsem uvažoval o tom, že tam natáhnu drát a budu to zapínat manuálně.

Díky moc předem všem

va_ruz@volny.cz

Guest servisman
Odesláno

zkus proměřit čidlo otáček kolik ma ohm ,pokud je špatné auto nenatočíš

Odesláno

ja bych to neresil pac me taky neslo a to mas na podlaze ty draty a musel bys odendat sedacky koberes izolaci atd atd tak jsme to napojili nan svetla a jde to musis prvne zapnout svetla a pak startovat mas to aji proti kradezi;)

Odesláno

Tak problém vyřešen, bylo to v tý krabičce na pojistky v motoru nad baterkou. V relé nebyla vůbec šťáva, tak jsem začal zkoumat proč a podle schema jsem na to přišel.

Děkuji Všem za pomoc, zvláště za link na schémata.

• O 7 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...