varuz Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Dobrý den všem, potřeboval bych poradit s poruchou. Poalivový čerpadlo nedává benzín. Kdzž ho napojím napřímo, funguje. Tak jsem zkusil relátko, doufám, že jsem ho správně identifikoval, je žlutý a má celkem 5 vývodů. Elektrikáři u nás ve firmě mi ho změřili a tvrdí, že je dobré. Tak jsem zkusil měřit kabely, který vedou do toho relé, ale ani na jednom jsem nenašel šťávu. Tak bych se rád zeptal, jestli někdo neví, kde jsou od tohoto pojistky, nebo jestli někdo nemá elektrický schema toho zapojení, hlavně toho relé a souvisejících součástek. Kdyby někdo měl schema celé elektriky tak by to byla bomba. Už jsem uvažoval o tom, že tam natáhnu drát a budu to zapínat manuálně. Díky moc předem všem va_ruz@volny.cz Citovat
Guest servisman Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 zkus proměřit čidlo otáček kolik ma ohm ,pokud je špatné auto nenatočíš Citovat
Peta-k Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 ja bych to neresil pac me taky neslo a to mas na podlaze ty draty a musel bys odendat sedacky koberes izolaci atd atd tak jsme to napojili nan svetla a jde to musis prvne zapnout svetla a pak startovat mas to aji proti kradezi;) Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 zapojit čerpadlo na světla ?? škoda,že bydlíš tak daleko--jezdil bych k Tobě s elektrikou--taky tomu nerozumím... Citovat
Peta-k Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 proc ne kdyz musis svitit porad tak ti tam jde porad proud ne tak proc by to nemohlo tlakovat a jeste navic kdyz to mam udelany takto ja a fakci mi to Citovat
varuz Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Tak problém vyřešen, bylo to v tý krabičce na pojistky v motoru nad baterkou. V relé nebyla vůbec šťáva, tak jsem začal zkoumat proč a podle schema jsem na to přišel. Děkuji Všem za pomoc, zvláště za link na schémata. Citovat
Díno106 Odesláno 9. červen 2017 Odesláno 9. červen 2017 zdravím chtěl bych se zeptat mám stejný problém jak jste to vyřešil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.