Y2K Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Viete mi poradit ako na to? Sice som to skusal ale akosi som nemohol prist na to co dat prve dolu a podobne. Dakujem za rady. Citovat
Joseph1 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 nooooooooo nejaky zakladny postup by sa hodil mne to tiez caka tak poprosim ak nahodou to niekto skusal ............ dik Citovat
jarco623 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 naraznik ked chces dat dole musis ho odpojit od blatnika,musis demonotat tie platy okolo kolesa ako je blatnik tam su zrubky,potom na sedane je ze ako sa spaja blanik a naraznik pri svetle tak tam drzi nejaka umelina neviem ako to nazvat,aspon ja davam von svetla,ale malo by to ist aj bez toho,ale ja neviem ako,potom dalsie srubky su ako su ulozene hmlovky cize je tam zasrubovane tie dalsie cierne plasty,medzi svetlami su tam tiez srubky to musis dat dale masku a ich zbadat,a pozor v strede naraznika je taka vec ktora sa zasekuje daj pozor aby sa nezlomila,ked lahnes pod auto a v strede naranika ho hned zbadas,si myslim ze uz ho nic viac nedzri.ale fakt nemam sajnu ako t ma cupecko.dufam ze to niekomu pomoze,je to napisane ako ..... drzim palce. Citovat
Michaela1 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Ahoj přední náraznák jsem sunadavala asi před týdnem a můžu Ti říct že je to pěkná pakárna. Připrav se na to že opravdu budeš muset sundat, světla, všechny plasty které jsou u kol a některé ty šrouby budou zarezlé nebo alespoň já je měla takže jsem musela ve Federalu kupovat nové např: spodní šroub na nápravnici - je to taková kostička, spodní úchyt podběhu atd. Jako fakt je to mazec a netušila jsem že je to tak složité. Citovat
El-Chio Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Ja som daval na sedane dole naraznik a svetla som dole nedaval. Ale zas na druhu stranu som dal dole podblatniky... Je to fakt pakarna, hlavne ten vec cym je to pripevnene o blatnuk a treba to pootocit. Ale mal som napovedu na telefone takze som to znakol. Ono jak raz na to prides ako tak to mas dole behom chvile. Ale na coupe neviem ako to je Mozno by to chcelo nejake obrazky zo servisneho manualu ak by ich sem niekto mohol dat Tak vela stastia. A ozaj nesiel si v sobotu rano cez Myjavu, lebo som tam stretal zlte coupe Citovat
čakom Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 je to pohodová prace. za 45 minut přehodim naraznik jeden za druhej:D a to dělam na zemi. kdyby to bylo na heveru tak je to ještě rychlejší. coupe: [upravil dne 28.10.2009 čakom] Citovat
Michaela1 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 45 minut jéé co já bych za to dala. Vůbec jsem nevěděla jak se sundavá takže mi to trvalo fakt mnohem déle. Naštěstí mi pomáhal brácha ale taky nevěděl jak na to takže to fakt super. Měla jsem 306 a tam to drželo na pá šroubech a byl za chvíli sundanej ale coupe je celkem slušná skládanka. Až mi ho vrátěj z lakovny tak ho zase budu dávat dohromady to bude zase nadávek ale díky za návod využiju ho také............... Citovat
Y2K Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Původně zaslal: El-Chio A ozaj nesiel si v sobotu rano cez Myjavu, lebo som tam stretal zlte coupe No veru nesiel...to som nebol ja Citovat
Y2K Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Mohol by som poprosit este obrazok plastov zospodu predneho naraznika? Dik Citovat
acron Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 vrbovčan mam podobny problem neviem ako ho mam dat dole zrazil som psa a naraznik na kašu napiš mi sem postup ako ho mam dat dole prosim Citovat
Y2K Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 nakoniec som to ja nerobil.... Ale co mi vravel mechanik, musi ist dolu kolo a podbeh a tam by to vraj malo byt vidiet. No ozaj netusim ako to naozaj je Citovat
Slayer Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Taky jsem ho nedávno dával dolů. A světla nemusí .... Chycený zespod šrouby, pak tuším ještě pod lvíčkem vepředu a hlavně spoje s blatníky jsou na takový patent. Chlapi si vyrobili z dlouhého drátu přípravek - háček. Ten prostrčit od podběhu k patentu , potáhnout otočit a je to. Dokonce je v podběhu na to oválná krytka, ale osobně jsem ho dal celý dolů, ať vidím jak to tam vlastně je.... Jo a ještě ktyty mlhovek, ať si můžeš u toho patentu pomoct druhou rukou .... Jsou tu na fóru i fotky tak zkus pohledat ... tu je ten bazmek [upravil dne 25/5/10 Slayer] Citovat
Y2K Odesláno 25. květen 2010 Autor Odesláno 25. květen 2010 kua chuapi a kde ste boli ked som to ja potreboval? Citovat
Slayer Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 Já taky čerpal info tady na fóru. Nejvíc jsem se nadřel se sundáním přední masky se lvem . To byk ježek v kleci ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.