Saviero Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Bezmala pred rokem jsem koupil 607, 2.2hdi, rv.2001, 200 000km. Behem te doby jsem mel spoustu starosti: vysoky tlak turba, problem s EGR a auto vecne v nouzaku. Behem te doby bylo 1)vymenena vaha vzduchu 2)cidlo tlaku turba 3)pretesneny intercooler 4)zaslepeny EGR 5)odstraneny fap s upravou ridici jednotky 6) vymena ventilu k regulaci turba. Ted uz konecne muzu vyrazit do ulic a nemusim se obavat nouzaku. A ted k memu dotazu. Behem te doby staleho hledani priciny problemu jsem zjistil nasledujici: asi 4x se mi stalo, ze po napr. opraveni intercooleru jsem provedl podle navodu na foru „kalibraci ridici jednotky“ (odpojit akumulatory, atd......) den, mozna dva nic a pak najednou prijdu rano k autu a ono jede jako zbesile, krasne od spoda a lehce do otacek. Takhle se nekdy chova den, nekdy dva. Pak znovu rano nastartuju a po par metrech citim, ze je vse pri starem (auto jede tezkopadne). Nerikam ze je to pravidlem, ale prijde mi, ze se toto deje +-dva dny po kalibraci jednotky. Diky za radu [upravil dne 26/10/2009 Béďa] Citovat
HakTac Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Vysoký tlak turba už jsi vyřešil? Když se ti tohle děje pozoruješ stav nádrže? Zda není nafta zrovna u dna, popřípadě jakou naftu a kde kupuješ... Jak kalibruješ jednotku??? Myslíš jen odpojení baterie na určitou dobu a tím vymazání registrů z paměti? Jestli ano, tak máš někde trvalou závadu, která ale není vyhodnocována jako závažná, tak se ti nezapne kontrolka od diagnostiky motoru, ale počitač sám si upraví protokol k chodu motoru tak abych to bylo dle norem vyhovující. Alespoň tak je to popisováno v servisním manuálu k řídící jednotce co máme oba v tomhle autě. Popisují tam 3 stavy nouzového chodu. 1. optimalizace - počítač se přepne do stavu, kdy se dokáže ještě optimalizovat na jiné hodnoty, které jsou však ale ještě v normě hodnot, tak aby nebyla chyba vyhodnocena jako přechodná či závadna. Auto jede jako by bylo ochuzeno o pár koní. 2. přechodný stav - resetuje se po vypnutí zapalování či po určitém poču vypnutí zapalování a ověření chyb zda závada byla jen přechodná z určitého hlediska. 3. nouzový pro dojezd - klasický stav, kdy auto jede s uzavřenou klapkou bez výkonu, tak aby motor nebyl pod velkým tahem a tlakem. Převážně je tento stav jen určen ne pro dojetí ale už pro automechanika a jeho diagnostiku. Otázka ale je, proč se to děje. U kamaráda byl problém řepkový olej v naftě, který se tam díky straně Zelených dáva - ale co to dělá s motorem už nikdo nevidí. Jakmile přidal do nafty ještě aditiva, auto se začalo chovat normálně. V mém případě je to vysoký tlak turba - stačí mi vypnout zapalování, když chyba vyskočí a auto jede zase v pohodě. Myslím, že budu mít turbo zanesené a nechodí tak jak má. Sice mi to příjde divné po roce, ale denně najedu 100km takže bych se ani nedivil. Každopádně investice 9000kč za kompletní repasování turba už je v těch součtu výměn zanedbatelná položka. De facto co by vysoký talk dělalo, když všechna čidla jsou nová - leda jen špatné turbo. Jedno mi už odešlo a já ho nechal vyměnit bez zájmu kde vznikl problém, že takhle odešlo. Docel je to turbo slyšet, když dám dolu okna, tak pískání je na světě a docela hlasité - jako bych měl našláplý motor :-) Mam takový pocit, že mam zanesený olejový kanálek k turbu a špatně se mi maže. Bohužel zatím není čas na opravu - práce je práce. [upravil dne 26.10.2009 HakTac] Citovat
Saviero Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Jak by to mohlo souviset s hladinou nafty? Ano ten tlak se vyresil, byl to vadny ventil ovladani turba, prohodily za jinej a valil jsem po dalnici nad 130km/h asi 110 km a nic. Mas zaslepeny egr? Kalibruju v provoznich teplotach odpojenim akumulatoru a 4 min necht na volnobeh. Mas ten manual k jednotce? Citovat
pagot Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 saviero ty mas stale zaslepeny egr ? fap ti delal na vysocine ? to by jsi mel stejnou mapu jednotky jako ja ... Citovat
Saviero Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 jj EGR mam stale zaslepen, proc? a fap byl delan na vysocine:) Citovat
HakTac Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 kterej ventil od ovládání turba - ten nahoře u motoru, nebo na turbu? Nízká hladina - bordel v naftě, špatné čerpadlo Citovat
HakTac Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 První z levé strany co je těsně u blatníku? Ten jsem dával taky novej a nic. Citovat
HakTac Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 A máš u toho ventilu dole takovou trubičku co nasává vzduch? já tma měl původně bez té trubičky, byl dole uzavřenej. Citovat
Saviero Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Tak je to ten ventil uplne na leve strane (obr. je jiny model) A rozhodne tam nic odpojeneho byt nesmi. A verim, ze tvuj problem je prave zde... Citovat
HakTac Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Tak ten mi vyměnili a auto dělá to samé. Ale původně tam byl ventil, který ze spodní strany byl uzavřený. Nyní je tam ventil, který je ze spodní strany otevřený takovou trubičku co nasává vzduch, když je vytvořený podtlak. Nový model to myslím už má, ale já mam auto r.v. 01, tak nevím. Jaký ti tam dali, uzavřený a nebo s takovou malou trubičkou dole? [upravil dne 27.10.2009 HakTac] Citovat
HakTac Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Pvodně tam byl takový: http://www.herkules.si/products_pictures/9036_002.jpg a po takový mi tam byl daný autor. servisem. http://sklep.salko.pl/zdjecie.php?t=62360 Citovat
Guest Robi607 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 na tom novom ventile ale má byť filter na nasávanie čistého vzduchu, taký malý molitan, a aj ten predtým nasáva vzduch, mal som to otvorená, a je tam filter na nasávanie...inak je to to isté, ja som ich nemenil, prekontroloval som ich výmenou medzi sebou, inak kamoš ich pomenil, ale chyba sa neodstránila...hmm Citovat
HakTac Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Ten co jsem tam měl původně, tak nenasává nic. Má jen vstupní a výstupní otvory, nic víc - dole je uzavřen. Ten nový co mám, tak je naopak dole otevřen a přisává do ventilu vzduch. Je jedno zda je tam filtr či ne, princip to neovlivňuje. Citovat
Michael coupé Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 dnes se mi stala věc no nevím jestli za to může tankování.Tankoval jsem a ujel asi 10km a vše ok,šel jsem na kávu a po rozjezdu kontrolka motoru (displej nemaká,tak hlášku nevím) a auto jelo max 120km/h bez tahu,ale turbo bylo slyšet jak zabírá... ujel jsem trasu asi 25km zastavil na pumpě,cakl do nádrže asi 0,75 l benzínu zakouřil si,nastartoval a rozjel se,najednou všechno v pořádku a auto jede jak má,tak nevím :-( Citovat
Birkov Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Jak se provádí ta kalibrace ŘJ? stačí teda když nastartuji, odpojím baterku v motorovém prostoru a nechám pár minut na volnoběh? Citovat
Budhas Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Původně zaslal: Birkov Jak se provádí ta kalibrace ŘJ? stačí teda když nastartuji, odpojím baterku v motorovém prostoru a nechám pár minut na volnoběh? Ježiš hlavně to ne!! Nikdy NIC neodpojovat za chodu motoru! Bylo to myšleno myslím tak,že odpojíš baterii a necháš ji nějakou dobu odpojenou.Pak zapojíš,nastartuješ a necháš nějakou dobu na klapáka. Citovat
Budhas Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 Původně zaslal: Birkov A tohle vážně něco dělá? Jakoby částečně resetuješ ŘJ,ale pokud máš závadu,která se projevuje jako trvalá,tak se stejně nic nezmění. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.