Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

jo, je to jak když ho někdo nakop.. :D jenže to chci dělat asi všechno až se trochu umoudří počasí, takže to teď musím takhle přežít... ale mě to zase nedá a stihnu to dřív..:D uvidíme... hlavně aby už bylo tak 20° a sluníčko :D tohle mě vážně nebaví

Odesláno

Já se taky těším, až bude příjemněji. Vždy to začíná, když se přezouvá na letní :).

Já nic proti nízkým podvozkům nemám, jenom v zimě bych s ním nerad jezdil :papa

Odesláno

no ono to zase tak nizko nejní... a tady u nás v nížinách moc snehu nepadá, ale taky se každopádně těším na přezutí...

to: silvar - jo sedačky jsou bomboví... ještě jsem žádnýho takovýho nepotkal a jsou velice pohodlný...

Odesláno

Já taky nikde z kopců nejsem ... možná dokonce níže než ty :D Když se odečte lízátko, tak to zas tak nízko není (mám stejný telefon :D).

Odesláno

jj koukal jsem že je máš připravené já ale volil o něco lesklejší barvu... nejní to teda lesk, ale je takova jinší než ta mátná... nejdřív sem se toho bál, ale final mě velice překvapil... a jsem stím nádmíru spokojenej... jedno světlo mi dalo cca 15min.. zkušenost z předchodího puga :D

Odesláno

o víkendu je už složim dohromady a pudou na auto....za 15 min. to je pěkný už se tim můžeš živit:D....ten zadek budeš dělat doma nebo někam pojedeš, já furt nevim, nemám s tim nějak vůbec zkušenosti

Odesláno

no woody mě doporučil pana Hejdu z Litoměřic, ale pro mě je to tam pomalu 200km... takže kousek od nás jsem dva lidi co dělali v Peugeoto a ted prodávaj díly... ja od nich hodně beru, tak se snima chci poradit aby mi řekli co a jak...

Odesláno

no to já taky tak nějak tajně doufám :D ale nevím hele... ani nevím kde co a jak povolit :D takže si nechám poradit a ještě radši budu když to se mnou bude dělat někdo kdo v tom má zkušenost... ale už se na to těším... jak jsem snížil předek fakt mě to nějak chytlo :D a až bude zadek to bude něco...

Odesláno

taky mě s tim bude pomáhat známej automechanik jak píšeš má nějaký zkušenosti.....jj taky už se na to těšim jak malej kluk, trochu pokukuju i po 16 kolech, ty na těch tvejch máš někde podložky?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...