John Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Fakt pěkný ...hezky si s tím hraješ a taky obdivuju čas atd. že na to máš... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 no tak čas je hektickej vždycky se do toho pustím na týden a musím to všechno stíhat ted jsem byl od čtvrtka doma a do práce jdu až ve středu, takže stím musím hejbnout... ráno v 8 vstávačka do 4 dělám, pak jedu na 2hodky do fitka a spát a druhej den nanovo nezastavím se ani na pořádnej oddych... s penězma je to horší...co ušetřím hned vrazím zase do auta, ale tak \"když jí miluješ, nejní co řešit\" Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 jinak stiflere, čekám že se dorazíš podívat až pojedeš do KH klidně mi to sem přistav... dej peníze a za 14dní to dáme do kupy Citovat
Stifler Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 No,byl jsem v KH na velikonoční neděli a další návštěvu plánuju někdy na červen, ale to musim ještě domyslet. S těma penězma bys musel zapůsobit asi jedině ty. Mně jich moc nezbývá. ale rád bych se zajel ti to omrknout. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 no hele klidně se zastav číslo na mě snad máš já na tebe jo jinak s penězma jsme na tom podobně co zustane spolkne auto Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 jo a zítra zkusíme přehodit topení z S16 co jsem přivezl do bratrovi 1.8 aby měl taky auto klimu... palubka z S16 je venku, takže to zítra vymordujem a začnem dělat alektriku aby to všechno fachčilo tak to snad taky dopadne Citovat
Stifler Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Jasně, že číslo mám. ještě mě napadlo, jestli bys nechtěl dělat i fotonávody, např. by mě zajímalo, jak sundat palubovku, taky se tím budu muset časem zabývat. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 no hele, tak klidně udělám... a hodím to do \"udělej si sám\" Citovat
Andreww Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Taky by se mi hodila nějaká ta kotoučová náprava Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 to nemáš ? ti nechám tu z mojí S16 je špatný uložení jen na spolujezdcově straně, jinak je v cajku... Citovat
Stifler Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Míza: To by bylo super, ale můžeš dělat fotonávody i na ostatní věci, co s autem děláš. Určitě se to bude čas od času hodit vícero lidem. Citovat
John Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Myslím,že tyhle návody se hodí hodně lidem.. a spousta to bude někdy řešit a ráda se dozví co a jak... Citovat
Andreww Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Jednu mám, ale pro 3 auta je to málo Plánuju dát na cabrio, ale teď do toho asi investovat nebudu. Mělo by to jít přeskládat i na tu moji, ale kdoví, jak dlouho bude sloužit Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 já myslel že na cabru máš taky kotouče... no tak až budeš potřeba, přijed si pro mojí jinak dneska proběhlo dočištění a lakování nápravy... zatím je to v BETA fázi základ a první vrstva barvy... během týdne na to přijdou ještě alespon 2 vrsty a pak lak, potom nastrojit a snad hurá na auto Citovat
Mizlerek007 Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 tak jsem dnes zase trochu řádil... tady je náprava v první vrstvě... v týdnu se dodělá, dojedu pro brzdiče a bude to snad perfekt Citovat
Mizlerek007 Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 a to vše kvůli těmto 3em věcem filtrbox, startér a alternátor.. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 výsledný stav auta horší to bude až to budu cpát do svýho... to se z toho osypu :blicismajlik Citovat
Andreww Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Takové to bylo krásné auto Přestavba mojí nápravy teda bude. Jsem zjistil, že mám brzdy na kaši, tak se do toho dám. Známý mi řekl, že má v kůlně kotoučovou uloženku. Jen si není jistý, jestli má oba brzdiče Citovat
Mizlerek007 Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 tak jsem se dnes pustil do filtr boxu a altíku, ještě to nejní ulně tip ťop, ale pro začátek dobrý... strašná to práce vedení k boxu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.