Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

no tak čas je hektickej :D vždycky se do toho pustím na týden a musím to všechno stíhat :D ted jsem byl od čtvrtka doma a do práce jdu až ve středu, takže stím musím hejbnout... ráno v 8 vstávačka :D do 4 dělám, pak jedu na 2hodky do fitka a spát :D a druhej den nanovo :D nezastavím se ani na pořádnej oddych... s penězma je to horší...co ušetřím hned vrazím zase do auta, ale tak \"když jí miluješ, nejní co řešit\" :D

Odesláno

No,byl jsem v KH na velikonoční neděli a další návštěvu plánuju někdy na červen, ale to musim ještě domyslet. S těma penězma bys musel zapůsobit asi jedině ty. Mně jich moc nezbývá. :D ale rád bych se zajel ti to omrknout. :)

Odesláno

jo a zítra zkusíme přehodit topení z S16 co jsem přivezl do bratrovi 1.8 aby měl taky auto klimu... palubka z S16 je venku, takže to zítra vymordujem a začnem dělat alektriku aby to všechno fachčilo ;) tak to snad taky dopadne

Odesláno

Jasně, že číslo mám. ;) ještě mě napadlo, jestli bys nechtěl dělat i fotonávody, např. by mě zajímalo, jak sundat palubovku, taky se tím budu muset časem zabývat. :mad:

Odesláno

Míza: To by bylo super, ale můžeš dělat fotonávody i na ostatní věci, co s autem děláš. Určitě se to bude čas od času hodit vícero lidem. ;)

Odesláno

Jednu mám, ale pro 3 auta je to málo :D Plánuju dát na cabrio, ale teď do toho asi investovat nebudu. Mělo by to jít přeskládat i na tu moji, ale kdoví, jak dlouho bude sloužit :myslim

Odesláno
:D já myslel že na cabru máš taky kotouče... no tak až budeš potřeba, přijed si pro mojí :D jinak dneska proběhlo dočištění a lakování nápravy... zatím je to v BETA fázi :D základ a první vrstva barvy... během týdne na to přijdou ještě alespon 2 vrsty a pak lak, potom nastrojit a snad hurá na auto :)
Odesláno

Takové to bylo krásné auto :D Přestavba mojí nápravy teda bude. Jsem zjistil, že mám brzdy na kaši, tak se do toho dám. Známý mi řekl, že má v kůlně kotoučovou uloženku. Jen si není jistý, jestli má oba brzdiče :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...