Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

tak dneska jsem předěl ovladače zrcátek a všechno fachá tak jak má, dorazila mi čistící sada na K&N filtr a rozbočky na sinče k rádiu... takže jsem zase o kousek blíž zdařilé přestavbě :)

Odesláno

já vím, ale jsou to zatím vyhozený peníze kupovat látku... a navíc chci to mít perfekt... takže si počkám na peníze a čalouníka :D a čalounit se bude do béžové kůže Eden Park... ;) pač budou i ragbyjáky ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak mi o víkendu mi volal Tomáš, že pro mě má nápravu, takže snad tento víkend vyrážím, potřebuju zase pár věcí ;) jinak zase momentálně nejezdíme... ulítla mi zadní destička a málem jsem to hodil do škarpy, nakonec to byla ta vnitřní jak na ní tlačí váleček takže po chvilce šlapání na pedál vijel a začal brzdit, ale strašnej pocit... takže čekám na nový desky a hlavně na peníze :D

Odesláno

blbý stát se to ve velké rychlosti a potřeba fakt nutně brzdit. Hele co ty budeš dělat s nápravou? já jsem tento týden doma jednu rozebral měla najeto 90 000 a vše je jak nové ložiska a čepy nic tomu není až jsem se divil. ale byla moc na zem tak že ji chci zvednout. nevim jak na to :-D chci ji namontovat na auto a pak nabouchávat zpět ramena výšku chci jako je ted ta na autě. Nevíš zda li si mám někde něco označit a změřit na youtube to dělal metrem od ramene k podběhu. Nevim abych pak neměl ty ramena nabouchany každy jinak a auto nebylo šejdrem. Pokud to budeš dělat a víš jak na to tak mi dej stručný popis. díky ti.

Ještě se chci zeptat prodávat nebudeš? Na sportovních vozech auto vidim furt, nejsou zájemci nebo je cena vysoká?

Odesláno

No vidis to - na demontaz a montaz zadni napravy tady jeste v sekci \"Udelej si sam\" neni navod :) Tak muzes prispet :mrk

Jinak zda se mi to nebo mas ten stredovej panel (minimalne) dvojbarevnej ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...