Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

no tak už jsem na to pomalu vlítnul... tapeci jsou na místě, akorát mě čeká výměna el. ve dveřích, kvůli ovladačům, potom trochu poladit zadní nápravu, doufám, že budou pryč tlumiče a né celá, za 14dní si dojedu pro všechny díly co potřebuju, začne se dělat na zástavbě, podvozku atd... takže opět velké plány a málo peněz :D tady dávám jednu opravdu hroznou fotku, ale neměl jsem u sebe nic lepšího než starej telefon :D

post-24705-14109622598307_thumb.jpg

Odesláno

no neboj se... hned jak se v tom poštourám, dám vědět... taky už se k tobě od loňskáho léta chystám a pořád to nějak nevychází :D až pojedu za 14dní do Kocbeře za Tomášem pro nějaký díly, tak bych to domu vzal na otočku přes Hlinsko ;)

Odesláno

no tak dneska jsem byl pro první dávku věcí u Toma (HUGO BOSS) v Kocbeře a výsledek je, elektrika do dveří z nového modelu, středový panel s ofuky, tlačítka na vyhřívání sedaček, jelikož to mám předělané na nový interier, tak nemám kam dát tlačítka na mlhovky, takže jsem sehnal ten panel na ovládání sklonu světel s přípravou pro dva čudlíky, takže tam přijdou tlačítka na mlhovky, potom ještě zlaté štítky EDEN PARK :mad:, konečně i černý koberec, jen ho trošku počístím a bude jak novej, takže se na to o víkendu vrhnu :)

post-24705-14109622641075_thumb.jpg

Odesláno

Mizlerek007 : doufám,že dorazíš na minisraz na Vysočině :) a konečně se budu moc podívat naživo na tvojí S16 :) já pokud se nic nepo... tak určitě přijedu.

Odesláno
:D no aby jste nebyli sklamaný z toho mého přibližovadýlka :D no dílu mám doma zase strašně moc tak jsme zvědav co z toho na sezonu vyleze :D malý projekty ve změnám mám v hlavě, ale uvidíme co bude realizovatený a co ne :) každopádně bych jel 17 rád S16ctkou ale uvidíme jak to všechno bude... přinejhorším pojedu polosloženou S16kou :D
Odesláno

no znáš mě :D jsem srdcař... je mi líto auto nechat za pár kaček, takže si ho radši nechám a došperkuju si to ještě víc :) no už se taky těším až zase zachlastáme...no a co ty, dorazíš toho 17.3. ?

Odesláno

to je ten sraz na Vysočině...to nedorazim, zatim jsem ještě ani nevytáh auto:D, ale už to nějaký bude...já mám v plánu letos první sraz Cechring v Hradci 28.4 nechystáš se?....jinak pak už ty naše klasiky...jo a my přece vubec nepijem;)

Odesláno

no to je jasná že nepijem :D pouze degustujem :D no pokud se nic neposere, tak bych toho 28. jel, ale uvidíme uvidíme... doufám, že toho 17. pojedu taky svým... ted to začnu rozebírat, tak uvidíme :D

Odesláno

no tak dneska jsem v tom zase chvilku ležel :D výsledek, konečně funkční ABS, vyměnil jsem snímače a kabeláž a už to brzdí pěkně, žádný bláto jako předtím :cool: potom jsem vyházel interier, jenže jsem zjistil že mi teklo topení do auta, takže všechno mokrý, tudíš zítra bych si měl dojet konečně pro novou palubku, takže vyndám palubku a topení a všechno to pěkně posuším kouknu kde co teklo abych mohl dát novej koberec a začnu dělat na elektrice ve dveřích...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...