Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

spis bych dal 16ky počitam že se sem tam :)sportovne svezeš a 17 mi připadaj už velky na svižnejsi jizdu :) jinak pekne pokračujes a tešim se na vysledek :super

Odesláno

no já bych taky preferoval ty 16\" o tom žádná, ale týpek co je nabízí se mi neozývá, nebere tel a ani nic podobného... 17\" bych si mohl vyzvednout hned zítra, ale doufám v to, že se ozve na ty 16\"

Odesláno

ZDE tyhle Žleby to jsou...

edit: jinak rádio tam zatím pujde toto... poohlížím po Pioneeru s displejem...a navíc tohle má ještě rok záruku... kupoval jsem ho do Edenu

[upravil dne 24/7/11 od Mizlerek007]

Odesláno

17\" na 306ku je akorát,ani né málo,ani moc.A co se týká váhy,může 17\"kolo i gumou vážit jak 15\" kolo bez gumy:D O tom že se nesvezeš na 17\" sportovně nemůže bejt řeč,ten rozdíl oproti 16\" skoro nepoznáš,to už víc záleží na šířce pneu;)

Jinak dobře jedeš,tak do 14ti dnů líáš,ne?:D

Odesláno

jasny že ty kola by bylo nejlepši vyzkoušet ale 17ky budou mit dost nizkej profil a bude to vic nepohodlny :)

jinak se kdysi řikalo dej 16ky vod 15 neznatelnej rozdil ted se rika hod 17 vod 16 nepoznaš :-D :-D ja mel ze 165 na 13kach

na 195 50 r15 dost znatelnej skok :D

Odesláno

Kopr: To je o dva palce,to poznáš už dost,jde tam taky o valivej odpor pneu,na 13\" jsi měl určitě disk 5,5 nebo 6\",na 15\" tak 7\",nebo 7,5\" (beru dle tich gum):D Jinak jestli bude sportovní podvozek,tak nízkej profil je to nejmenší:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...