Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

Stiblo nevěř těm 6tisícům... otec si byl v Příbrami dělat nápravu na sedanu do pak dal bratorvi a ten ho rozbil... a cena měla být 5500,- to ano, ale ve finále mu řekli, že byl potřeba vyměnit x dalších věcí a výsledek byl 11 tis... pak tam byl kámoš a výsledek byl 10tis .. takže naprd... kdyby to bylo za 6tis, tak už to mám, ale 10tis už je dost

Odesláno

a ty Strakonice ? .... nebo jinak .... da se tohle vubec poridit pod 10K ? to abych sand zacal krast kua :myslim

Odesláno
stibto: proc furt resis strakonice nebo humpolec kdyz k Hejdovi to mas kousek a kazdej je snim spokojenej a je to pro tebe nejlepsi varianta vzdalenosti a ceny omlouvam se za :xvul

Kde to je ??..

Odesláno

ale tak asi to jde pod 10tis, ale podle stavu no... holt riziko... jinak souhlasím s Kubou, k Hejdovi to máš kousek... mě asi nezbyde nic jinýho než si udělat taky vejlet a doufat, že to nebude tak zlí...

Odesláno

jj tak to jsou v poho penize otazka aby presne jak tu bylo zmineno to byla konecna cena no ... ale pokud je v riti cela naprava a cela se vymeni tak by to snad uz mela bejt koncova cena :myslim

Odesláno

já bych to udělal s budoucím tchánem :) má servis, ale tohle jestě nedělal a má strach aby se mu to nerozsypalo... kdybych měl návod nebo alespoň popis co kde a jak udělat... to by bylo bez problému, ale tady jsem nic pořádného nenašel... nevíte někdo o něčem kloudným...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...