Mizlerek007 Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 trochu čištění když je tak krásně... doufám, že pujde všechno jak do ted a při celolaku bude zároven i GO motoru... [upravil dne 25/3/11 09:55 Mizlerek007] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 jen takové malé porovnání.. levá fotka před a pravá po Citovat
Andreww Odesláno 26. březen 2011 Odesláno 26. březen 2011 A rozdíl? :D:D Si jako dělám srandu ne Kapota byla červená? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2011 Autor Odesláno 26. březen 2011 jj už jsem tak koupil... bylo to bořené a nárazník stříbrnej a kapota červena loupe se to všechno jako blázen, ale až bude kloudně tak celolak no Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 ta stříška pátých dveří už tam takhle byla tj je vrtaná do skla nebo jsi přidával (= lepil ?) ? jo a ten interiér = LUXUS !! Fakt kdyby se časem objevil někde introš z eden parku komplet a za rozumný prachy tak do toho snad půjdu Ne že by se mi můj nelíbil ale štvou mě ty sedáky skoro bez bočního vedení Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 se stříškou už jsem koupil hele, ale myslim si že tam bude přilepená... a ten interier taky žeru jeden z nejhezčích do do 306 dávali Citovat
MilanF1 Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 Jeden z nejhezčích? Já bych řekl, že NEJHEZČÍ! No, možná ještě Roland Garros, ale pak aby auto bylo zelené,a by to ladilo Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. březen 2011 Autor Odesláno 28. březen 2011 mě se líbí pak komplet rudá kůže co dávali do cabria, ale tohle je proste bomba at prijedu kam prijedu všude se mě ty co to neznaj ptaj kolik mě stáli ty sedačky Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. březen 2011 Odesláno 28. březen 2011 to je prave efekt kteryho clovek nedosahne ani sebelepsima potahama a to si na ty moje nemuzu absolutne po designove strance stezovat ! Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. duben 2011 Autor Odesláno 26. duben 2011 tak přidávám pár fotek... tohle se mi podařilo minulý týden:roll Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. duben 2011 Autor Odesláno 26. duben 2011 zadek bych chtěl ještě niž... tohle je zatím jen se zataženou ruční brzdou... nakonec nebyli peníze na repas takže to budu řešít jinak... Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 mas to super a ten hreb tam nech to je super drevorubeckej tuzing ... taky budes muset nechat repasovat zadni napravu ??? Citovat
MilanF1 Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 šroubek pěknej, vyřešil to doufám hříbek a jezdíš dál věřím, že brzy se najdou finance na repas zadku, pokud je tedy opravdu nutný Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. duben 2011 Autor Odesláno 26. duben 2011 jinak z auta zmizel katalizátor a zvuk je moc pekný spotřeba bez něj cca 8.5l/100km - předpisová jízda... když se chci pořádně vyblbnout tak je někde mezi 13-16l/100km... poté se objevil divný zvuk od motoru ze strany rozvodů a kladek, ale rozvody maj necelejch 10tis km, takže asi altik... laborovat se bude snad o víkendu.. nebo kdyby někdo věděl co by to mohlo být, dejte vědět... je to jako by se přidírala kladka, když přidávám plyn, tak to je hlučnější na volnoběh to zas takove nejní, ale vadí mi to Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. duben 2011 Autor Odesláno 26. duben 2011 copak zadní náprava vypadá dobře, zatím do A nejde, ale mám strach, že jak do ní šáhnu, tak aby se nerozpadla, takže to nechám až budou nějaký peníze, kdyby náhodou.. auto potřebuju, takže kdyby šla doprčic při poposazení, nemohl bych jezdit.. a navíc tady nemám nikoho kdo by v tom měl zkušenost, takže o to větší strach... nevíte někdo o někom, vím o panu Hejdovi, ale tam to mám 220km a to je dost... jinak hřeb nahradil hříbek, přesně tak... ale lekl jsem se že něco upadlo, tač jsem ho nabral asi v 90 a to byly rány jako blázen, ještě že mi to kolo neroztrhlo...a měl jsem to 600m k dílně Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 copak zadní náprava vypadá dobře, zatím do A nejde, ale mám strach, že jak do ní šáhnu, tak aby se nerozpadla, takže to nechám až budou nějaký peníze, kdyby náhodou.. auto potřebuju, takže kdyby šla doprčic při poposazení, nemohl bych jezdit.. a navíc tady nemám nikoho kdo by v tom měl zkušenost, takže o to větší strach... nevíte někdo o někom, vím o panu Hejdovi, ale tam to mám 220km a to je dost... j Ja zatim predbezne koukal na nejakou firmu v Humpolci a druhou ve Strakonicich .. Kazdopadne tady v Praze to nechavat nebudu, servisak by si rekl o 9.000 .. pritom v tom Humpolci nabizi repasi formou komplet vymeny za 6.500,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.