Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

ta stříška pátých dveří už tam takhle byla tj je vrtaná do skla nebo jsi přidával (= lepil ?) ?

jo a ten interiér = LUXUS !! Fakt kdyby se časem objevil někde introš z eden parku komplet a za rozumný prachy tak do toho snad půjdu :) Ne že by se mi můj nelíbil ale štvou mě ty sedáky skoro bez bočního vedení :(

Odesláno

Jeden z nejhezčích? Já bych řekl, že NEJHEZČÍ! No, možná ještě Roland Garros, ale pak aby auto bylo zelené,a by to ladilo ;)

Odesláno

to je prave efekt kteryho clovek nedosahne ani sebelepsima potahama a to si na ty moje nemuzu absolutne po designove strance stezovat ! :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

mas to super a ten hreb tam nech to je super drevorubeckej tuzing :D ... taky budes muset nechat repasovat zadni napravu ???

Odesláno

šroubek pěknej, vyřešil to doufám hříbek a jezdíš dál ;)

věřím, že brzy se najdou finance na repas zadku, pokud je tedy opravdu nutný :(

Odesláno

jinak z auta zmizel katalizátor a zvuk je moc pekný :) spotřeba bez něj cca 8.5l/100km - předpisová jízda... když se chci pořádně vyblbnout tak je někde mezi 13-16l/100km... poté se objevil divný zvuk od motoru ze strany rozvodů a kladek, ale rozvody maj necelejch 10tis km, takže asi altik... laborovat se bude snad o víkendu.. nebo kdyby někdo věděl co by to mohlo být, dejte vědět... je to jako by se přidírala kladka, když přidávám plyn, tak to je hlučnější na volnoběh to zas takove nejní, ale vadí mi to :)

Odesláno

copak zadní náprava vypadá dobře, zatím do A nejde, ale mám strach, že jak do ní šáhnu, tak aby se nerozpadla, takže to nechám až budou nějaký peníze, kdyby náhodou.. auto potřebuju, takže kdyby šla doprčic při poposazení, nemohl bych jezdit.. a navíc tady nemám nikoho kdo by v tom měl zkušenost, takže o to větší strach... nevíte někdo o někom, vím o panu Hejdovi, ale tam to mám 220km a to je dost... jinak hřeb nahradil hříbek, přesně tak... ale lekl jsem se že něco upadlo, tač jsem ho nabral asi v 90 a to byly rány jako blázen, ještě že mi to kolo neroztrhlo...a měl jsem to 600m k dílně :D

Odesláno
copak zadní náprava vypadá dobře, zatím do A nejde, ale mám strach, že jak do ní šáhnu, tak aby se nerozpadla, takže to nechám až budou nějaký peníze, kdyby náhodou.. auto potřebuju, takže kdyby šla doprčic při poposazení, nemohl bych jezdit.. a navíc tady nemám nikoho kdo by v tom měl zkušenost, takže o to větší strach... nevíte někdo o někom, vím o panu Hejdovi, ale tam to mám 220km a to je dost... j

Ja zatim predbezne koukal na nejakou firmu v Humpolci a druhou ve Strakonicich .. Kazdopadne tady v Praze to nechavat nebudu, servisak by si rekl o 9.000 :blicismajlik .. pritom v tom Humpolci nabizi repasi formou komplet vymeny za 6.500,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...