wojtěch Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 zdravím.. koupil jsem si tyto světla http://tuningove-doplnky.k-tuning.cz/432/predni-svetla-peugeot-307-01-05-cerne.html jsou od firmy sonar a po nasazení na auto svítí strašně nahoru a to mám motorky stažené dolů. a nenašel jsem na nich žádný manuální šroub na seřízení. nevíte někdo jak je mám stáhnout níž? Citovat
omegascream Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 sorry, ze neodpoviem lebo fakt neviem, ale tiez som rozmyslal nad AE a toto by ma tiez zaujimalo. Inac prosim, ak mozes, hod sem fotku ako auto vyzera Citovat
Qcko Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Urcite su na vrchnej casti kazdeho svetla 2 skrutky, do ktorych ti pasuje imbusovy kluc a da sa nimi nastavit sklon...ak uz skrutkujes tak, ze ti az spadne parabola, tak na zadnej skrutke (alebo jednej z tych, ktore drzia svetlo o karoseriu) je matica, ktoru musis uvolnit/utiahnut tak, aby sa ti zmenil sklon svetla;) Citovat
wojtěch Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 to tam právě není je zezadu pouze jeden šroub na 8 klíč a je tam napsané R L takže s tím se šteluje čočka doprava a leva. [upravil dne 26/10/09 wojtěch] Citovat
cipsnaj Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Taky bych potreboval seridit potkavacky, sviti strasne do zeme. Citovat
wojtěch Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 máš tam motorky??? já jsem byl donucen cele motorky posunout... a tím to stáhnout níž.. Citovat
silverstar Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Nazdar,mam 206 a taky jsem měl AE od Sonaru.A taky svitili nahoru do oblaku.Po prve jsem je reklamoval s tim že je to vada od vyrobi.S papirem na reklamaci mi pomohli kamaradi ze servisu.Na reklamačku musi byt papir o montaži ze servisu aby sis mohl uplatnit tu reklamaci. O neco pozdeji mi poslali po reklamaci novy AE.Ale měli tu samou zavadu.Tak zase jsem to musel delat od začatku.Zajet za kamaradama do servisu vitisknout papir o montaži s tim aby se k tym svetlum vijadřil servis.Tak mi napsal s mou pomoci že tyhle světla nejsou schopne provozu v silničnym provozu. Tak sem světla zase vracel s tim že chci spatky penize.Na konec se mi to povedlo.Pak jsem si koupil nove AE ale od firmy DEPO. Jsou fakt suprovi daji se hezky rozdelat a upravit jestli potřebuješ. Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 presne svetla od Sonaru sem mel taky nejdriv s bez moturku mely tam sedet origo ale nesedely. Pak mi poslali s moturky a tam zas jedno svetlo slo dolu a drehe navrch. Nakonec mi vratili penize. Presne kup od DEPA myslim FK ze to je. Ty prej fachaj spolehlive.Sonar je shitarna Citovat
wojtěch Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 já to už mám vyřešené jsem ty úchyty co drží motorky trochu posunul dozadu a tím jsem to stáhnul dolů.... Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: wojtěch já to už mám vyřešené jsem ty úchyty co drží motorky trochu posunul dozadu a tím jsem to stáhnul dolů.... no tak to gratuluju a ja se s tim tak jeb . . . az sem to radsi vyreklamoval Citovat
wojtěch Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 se mi s tím nikde nechtělo lítat... a potřeboval jsem světla protože v tom mojem odešel motorek.. a předělané to bylo za chvilu Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: wojtěch se mi s tím nikde nechtělo lítat... a potřeboval jsem světla protože v tom mojem odešel motorek.. a předělané to bylo za chvilu az me to ted stve. Ale tehdal kdyz sem tu prosil o radu co s tim tak bohuzel se nikdo neozval. Skoda. Citovat
wojtěch Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 to mi taky ne tak jsem tu zkusil a naštěstí to vyšlo.. Citovat
bl@cker Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 to jo to bud rad bo jinak by ti neuznali asi reklamaci Citovat
Johnny 307 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 cus lidi zrovna se koukam jaky svetla bych si koupil... a kdyz sem nasel vas rozhovor tak sem se celkem vydesil protoze sem si chtel koupit taky predni svetla AE od sonaru... a jak rikate tak od firmy depo neni zadny problem tak se chci zeptat jestli tyto svetla sou dobry nebo ne http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/data_tuning/tuning_vyhledavani_web_id.php?kod_prod=200258948147 predem dekuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.