Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Urcite su na vrchnej casti kazdeho svetla 2 skrutky, do ktorych ti pasuje imbusovy kluc a da sa nimi nastavit sklon...ak uz skrutkujes tak, ze ti az spadne parabola, tak na zadnej skrutke (alebo jednej z tych, ktore drzia svetlo o karoseriu) je matica, ktoru musis uvolnit/utiahnut tak, aby sa ti zmenil sklon svetla;)

• O 4 měsíce později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Nazdar,mam 206 a taky jsem měl AE od Sonaru.A taky svitili nahoru do oblaku.Po prve jsem je reklamoval s tim že je to vada od vyrobi.S papirem na reklamaci mi pomohli kamaradi ze servisu.Na reklamačku musi byt papir o montaži ze servisu aby sis mohl uplatnit tu reklamaci.

O neco pozdeji mi poslali po reklamaci novy AE.Ale měli tu samou zavadu.Tak zase jsem to musel delat od začatku.Zajet za kamaradama do servisu vitisknout papir o montaži s tim aby se k tym svetlum vijadřil servis.Tak mi napsal s mou pomoci že tyhle světla nejsou schopne provozu v silničnym provozu.

Tak sem světla zase vracel s tim že chci spatky penize.Na konec se mi to povedlo.Pak jsem si koupil nove AE ale od firmy DEPO.

Jsou fakt suprovi daji se hezky rozdelat a upravit jestli potřebuješ.

Odesláno

presne svetla od Sonaru sem mel taky nejdriv s bez moturku mely tam sedet origo ale nesedely. Pak mi poslali s moturky a tam zas jedno svetlo slo dolu a drehe navrch. Nakonec mi vratili penize. Presne kup od DEPA myslim FK ze to je. Ty prej fachaj spolehlive.Sonar je shitarna

Odesláno
Původně zaslal: wojtěch

já to už mám vyřešené jsem ty úchyty co drží motorky trochu posunul dozadu a tím jsem to stáhnul dolů....

no tak to gratuluju a ja se s tim tak jeb . . . az sem to radsi vyreklamoval :bacha

Odesláno
Původně zaslal: wojtěch

se mi s tím nikde nechtělo lítat... a potřeboval jsem světla protože v tom mojem odešel motorek.. a předělané to bylo za chvilu

az me to ted stve. Ale tehdal kdyz sem tu prosil o radu co s tim tak bohuzel se nikdo neozval. Skoda.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

cus lidi

zrovna se koukam jaky svetla bych si koupil... a kdyz sem nasel vas rozhovor tak sem se celkem vydesil protoze sem si chtel koupit taky predni svetla AE od sonaru... a jak rikate tak od firmy depo neni zadny problem tak se chci zeptat jestli tyto svetla sou dobry nebo ne http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/data_tuning/tuning_vyhledavani_web_id.php?kod_prod=200258948147 predem dekuji :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...