Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám na vás dotaz laika. Co všechno obnáší Stylingová úprava auta, ve smyslu přední nárazník, zadní nárazník, boční prahy a zadní střešní spojler?

Jde mi hlavně o napasování na auto. Jak jsem psal, jsem v tomto směru naprostý laik nevím co si pod tím mám vše představit.

Když jsem se díval na e-shopy se Stylingovými díly, tak bylo například u předního nárazníku napsáno, že se jedná o surový díl, určený k nástřiku a že je potřeba odborného napasování na vůz, které může trvat odborné firmě i třeba celý den\".

Co se týká povrchu, jak moc je to hrubé před nástřikem? Jde mi o to, že bych to polepil fólií. Auto půjde stejně na celopolep a stříkání těchto dílů by bylo zubytečné, když bychom je hned přelepili.

Jak to tedy probíhá s těmito díly?

Nejprve se napasují na auto, pak se natříkají a pak už jen usadí?

Nebo se nejdříve nastříkají a pak se pasují a usazují na auto?

Nebo se napasují na auto a stříkají se rovnou na autě?

Je tu určitě mnoho zkušených Stylerů, tak mi prosím trochu uveďte do problematiky.

Odesláno

Záleží díl od dílu. Pokud někam dáváš nový origo díl a auto není po bouračce, tak stačí jen stříknout a dát na auto. Pokud ale dáváš něco jinýho tak první věc je to napasovat, támhle doříznout, támhle dokitovat, zabrousit atd. Během toho se ten díl několikrát nadává a sundává z auta a opravdu to může být na den práce. Co se týče stříkání, je to asi díl od dílu nebo od pracovníka, jestli to bude stříkat mimo nebo na autě.

Odesláno

Opravdu se musí nejdříve napasovat na auto,pak sundat a nalakovat.Ale nikdy jsem neviděl díl kterej by nepasoval tak,že to zabere celej den:D Většinou je to práce tak na hodinku,dvě,ale chce to alespoň dva lidi k sobě,pak to jde nádherně;)

Odesláno

To já bych pochopitelně nechal udělat odbornou firmu, jen mě to zajímalo jaký je postup.

A jak je to ještě s tím povrchem koupeného dílu? Je hladký nebo se musí natírat nějakým základem nebo jak je to s tím?

Kdyby byl pěkně hladký, mohl bych ho rovnou polepit fólií a ušetřil bych za nástřik nemalý peníz.

Odesláno

destiny: Taky asi podle kusu, spíš by měl být ale hladký, max přebrousit, pokud se to bude přelepovat tak je nástřl l ničemu.

309GT: tak hodinka ráno kafe, při práci pár cigaret, oběd, kafe no a je to na celej den ;):D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

destiny: Taky asi podle kusu, spíš by měl být ale hladký, max přebrousit, pokud se to bude přelepovat tak je nástřl l ničemu.

309GT: tak hodinka ráno kafe, při práci pár cigaret, oběd, kafe no a je to na celej den ;):D

Je to přesně tak.Někdy ani jeden den nestačí,já bral bodykit origo z fabriky a na přednim nárazníku jsme strávily asi 4 dny,takže je to spíš kus od kusu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...