destiny Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Mám na vás dotaz laika. Co všechno obnáší Stylingová úprava auta, ve smyslu přední nárazník, zadní nárazník, boční prahy a zadní střešní spojler? Jde mi hlavně o napasování na auto. Jak jsem psal, jsem v tomto směru naprostý laik nevím co si pod tím mám vše představit. Když jsem se díval na e-shopy se Stylingovými díly, tak bylo například u předního nárazníku napsáno, že se jedná o surový díl, určený k nástřiku a že je potřeba odborného napasování na vůz, které může trvat odborné firmě i třeba celý den\". Co se týká povrchu, jak moc je to hrubé před nástřikem? Jde mi o to, že bych to polepil fólií. Auto půjde stejně na celopolep a stříkání těchto dílů by bylo zubytečné, když bychom je hned přelepili. Jak to tedy probíhá s těmito díly? Nejprve se napasují na auto, pak se natříkají a pak už jen usadí? Nebo se nejdříve nastříkají a pak se pasují a usazují na auto? Nebo se napasují na auto a stříkají se rovnou na autě? Je tu určitě mnoho zkušených Stylerů, tak mi prosím trochu uveďte do problematiky. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Záleží díl od dílu. Pokud někam dáváš nový origo díl a auto není po bouračce, tak stačí jen stříknout a dát na auto. Pokud ale dáváš něco jinýho tak první věc je to napasovat, támhle doříznout, támhle dokitovat, zabrousit atd. Během toho se ten díl několikrát nadává a sundává z auta a opravdu to může být na den práce. Co se týče stříkání, je to asi díl od dílu nebo od pracovníka, jestli to bude stříkat mimo nebo na autě. Citovat
destiny Odesláno 24. říjen 2009 Autor Odesláno 24. říjen 2009 Díval jsem se na díl určený přímo pro Peugeot 307. Nic univerzálního. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Já vim, ale třeba plechařina z Kelly zn. Starline kolikrát taky nepasuje jak má Citovat
309GT Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Opravdu se musí nejdříve napasovat na auto,pak sundat a nalakovat.Ale nikdy jsem neviděl díl kterej by nepasoval tak,že to zabere celej den:D Většinou je to práce tak na hodinku,dvě,ale chce to alespoň dva lidi k sobě,pak to jde nádherně Citovat
destiny Odesláno 24. říjen 2009 Autor Odesláno 24. říjen 2009 To já bych pochopitelně nechal udělat odbornou firmu, jen mě to zajímalo jaký je postup. A jak je to ještě s tím povrchem koupeného dílu? Je hladký nebo se musí natírat nějakým základem nebo jak je to s tím? Kdyby byl pěkně hladký, mohl bych ho rovnou polepit fólií a ušetřil bych za nástřik nemalý peníz. Citovat
MatrixChose Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 destiny: Taky asi podle kusu, spíš by měl být ale hladký, max přebrousit, pokud se to bude přelepovat tak je nástřl l ničemu. 309GT: tak hodinka ráno kafe, při práci pár cigaret, oběd, kafe no a je to na celej den Citovat
marty777 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixChose destiny: Taky asi podle kusu, spíš by měl být ale hladký, max přebrousit, pokud se to bude přelepovat tak je nástřl l ničemu. 309GT: tak hodinka ráno kafe, při práci pár cigaret, oběd, kafe no a je to na celej den Je to přesně tak.Někdy ani jeden den nestačí,já bral bodykit origo z fabriky a na přednim nárazníku jsme strávily asi 4 dny,takže je to spíš kus od kusu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.