Haator Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 ahojte, vytahujem staru temu, kedze mam podobny \"problem\" teraz, ked su vonku vysoke teploty, sa mi pri nastartovani zapne klima ak tomu spravne rozumiem, je to normalne, ale standardne navody hovoria (a ja to tak aj robim) najprv vyvetrat auto a az potom zapnut klimu takze pre mna je to robota navyse strazit si, ci sa zapne alebo nie, a nasledne ju vypnut plus je to asi aj zbytocna zataz, ked sa mi zapne ventilator na par sekund a hned ho vypnem neda sa s tym nieco robit, aby sa klima nezapinala sama od seba? ja chapem, ze je \"auto\", tak pracuje sama za seba, ale toto je fakt na obtiaz a nie pomoc Citovat
DanculD Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Tak ja to vobec neriesim. Stale mam \"auto\", sadnem a idem, ci je zima alebo leto. Ked je moc teplo otvorim vsetky okna a po chvili ich zatvorim. Citovat
JaraKara Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 přesně tak, nikdy jsem snad klimu ani nevypnul...proto jsem chtěl automatickou...prostě nastavím 23°C a hotovo Citovat
milhaus Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 to JaraKara: na automatické klimě ve 307 před FL (nevím jak po faceliftu) se nenastavujou stupně, ale \"úrovně pohodlí\"... ať je teplo nebo zima, mám nastavenou úroveň 20-21 a nemusím s tím hýbat, vyhovuje to omlouvám se za [upravil dne 29/7/12 18:16 od milhaus] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.