Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den..pred casem jsem si koupil peugeota 307 1.6 Hdi 80Kw s FAPem.....byl dovezeny z Francie ale motor byl nefunkci..byl potkany s ventilama.....po vymene motoru motor beha ale za studena nejde vytocit pres 3000ot/min a kdyz se ohreje tak to jde..ale kdyz to jdeme projet tak auto je strasne line a nechce tahnout..diagnostika ukazala jenom neco o zhaveni (kody zavad P0183 a P1351 budu vdecny kdyz mi nekdo napise co to presne je) ted se rozvitila kontrolka motoru Systeme antipollution moteur defaillant coz je asi Fap...chyba byla vymazana ale po 2 dnech se objeliva zas.Ale i kdyz byla chyba vymazana tak auto nemelo vykon..Poradi nekdo cim by to mohlo byt?:myslim

[upravil dne 20/10/09 bapek]

Odesláno

P0183 je Signál teploty nafty, zrejme bude vadný snímač alebo káble a P1351 je obvod žhavenia, prevdepodobne bude niektorý zo žhavičov vadný.

Čiže nič, čo by súviselo s tým, že nemá výkon. Trebalo by na diagnostiku dať teraz keď svieti kontrolka.

Odesláno

vim ze tam je ted chyba na Fap...ale i kdyz se vymaze tak to nejede a za 2 dny tam skoci znova ...asi budu muset koupit novy Fap:myslim

A jeste se chci zeptat kd se nachazi ten snimac teploty nafty?ze bych se podival jestli jsme ho nezapomeli zapojit...dikes

[upravil dne 21/10/09 bapek]

Odesláno

uz zadne napady???

jeste se chci zaptat jestli vadi ze jsou rozvody soupnute o 1 zub...ale na diag je snimac klikovky a vacky ok...vadi to v necem?

Odesláno

šoupnutý by být neměl, ale jak bylo psáno výše, chce to napojit na diag když je chyba, ale vliv na výkon může mít váha vzduchu, drv ventil, turbo...ale když diag nic neukáže těko hledat, ale tím fapem pokud je ucpatej to může taky být

Odesláno

Pokud máš posunutý rozvoďák tak to má určitě hodně vliv na výkon, protože se ti jinak otvíraj ventily a tím pádem je špatný časování vstřiku atd...oprav rozvody...fap neměn, kdyžtak ho nech vykuchat, vyjde to levnějc a líp to jede :P

• O 3 měsíce později...
Odesláno

2,0 hdi 79kw potreboval by som vediet ako zistim,že sa mi šupol rozvodak o nieco?ked som mu raz pri rozjazde dal poriadny zaber,tak tam niečo zatrkalo vyskočila mi kontrolka diagnost.,no po nejakom case zhasla.potom som uz musel vymenit vstriky a regulator tlaku paliva+palivove čerpadlo v nadrži!stalo ma to 760ečka,no do zaberu som ho pustit nemohol,lebo sa vypol motor.teraz je to trochu lepšie,ale stale to divne cvaka!čo mam urobit,aby to prestalo?myslite,že može byt šupnuty rozvodak?dakujem všetkym za každy prispevok,či skusenost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...