Návštěvník Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 HonzaZ: no tak stiratka na 407 su pekelne drahe. Citovat
petertn1 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: dandan http://www.compass.cz/zobraz.php?co=10175 mrkněte sem je tam plánnek jak to rozebrat A stírají super a za tu cenu ať vydrží jak chcou:roker [upravil dne 8/3/10 dandan] Kupil som gumicky a vymenil som ich podla navodu a stierace stieraju ako nove Predtym mi stierace nestierali velmi dobre a hlavne strasne vrzgali Kupil som trochu drahsie gumicky (8 Euro za par), ale su z grafitovej gumy. Citovat
stanchez Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 mozes mi Petertn1 povedat kde si ich kupil a ich znacku? Potrebujem ich menit aj ja...DIK Citovat
petertn1 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Neviem ci to nebude reklama, ale kupoval som ich v predajni s nazvom Forstinger. Neviem ci to mate niekde v okolo VT. Asi nie. Skoc do hocijakych auto potrieb a nahradne gumicky urcite zozenies. A bola to znacka Bosch. Alebo skus objednat cez net: http://www.autobiznis.sk/doplnky/stierace/prislusenstvo/ [upravil dne 12/3/10 petertn1] Citovat
stanchez Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 v spominanom obchode som bol tusim v Martine minuleho roka,len ma ten predavac uplne doplietol nejakymi dvoma roznymi typmi flat stieracov,a ze je rozdiel medzi nahradnymi gumickami do nich,no nevedel som ktory typ mam na aute tak som nekupil ziadne (gumicky stali cez 600 SK,tak som radsej neriskoval)..preto som sa Ta pytal,dik za tvoj tip. Citovat
AnotherOne Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Z tej stranky neobjednávaj, ja som od nich bral gumičky Bosch, došli mi zabalené v igelite, ťažko povedať čo to bolo za značku. V každom prípade sú nahovno. Stierajú horšie ako tie, ktoré som miesto nich vyhodil. Citovat
stanchez Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 fuuu,este dobre ze som sem pozrel,uz som ich mal pridane v kosiku...diky moc:super ktore pouzivas momentalne ty? Alebo si menil cele stierace? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Ešte stále mám tieto, zimu nejak pretrpím. Nechcem dávať teraz nové na tom ľade hneď odídu. Citovat
King81 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Nazdar hosi. Asi pred vyse mesiacom som menil na stieracoch gumicky, lebo pri zotierani skla stierace vydali neprijemny vrzgavy zvuk. Tak som teda kupil nove gumicky, stare uz vyzerali opotrebovane. Vymenil som ich, chvilu bolo vsetko v pohode, ale zase stierace (s novymi gumickami) vydavaju tento zvuk. Gumicky neboli lacne, obidve stali 16€. Nezavrzgaju vtedy, ked je moc mokre sklo. Inak vrzgaju aj ked prsi. Kde je chyba? Citovat
King81 Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Az teraz som pozrel prispevky predo mnou, tiez som ich kupoval v Autobiznise, osobne. Jedna po 8€. Znacku neviem, mali len tak volne v regale. Ale myslel som, ze za tu cenu budu kvalitne. Ale ked na ne nadava aj AnotherOne, tak asi budu na dve veci. Ked clovek chytil tu gumicku, pustala taku striebornu farbu, asi su grafitove, ako pisal PeterTn. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Vŕzgali presne takto aj mne, trochu pomohlo keď som dal stierače opačne tj. prehodil strany medzi sebou. Gumička totiž bola zležaná do jednej strany a po výmene sa po nejakom čase vyrovnala. Citovat
King81 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Vyskusame a uvidime. Ved ani v dazdi sa nedalo jazdit, uz som bol z toho nervozny:bacha Citovat
dandan Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Ty moje za 95 Kč (obě),což je 3,5 eura stírají stála Citovat
kajvet Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 a kde tedy ty gumičky koupit?? budu muset taky měnit:myslim Citovat
dandan Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: kajvet a kde tedy ty gumičky koupit?? budu muset taky měnit:myslim [/q uote] Čus. V dubnu jedu do Zdětína. Tak Ti je vemu. Citovat
kajvet Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 to je 2km ode mě! To by bylo super, tak já počkám na tebe,to by bylo super:super Citovat
jardelAC Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Ja som v sobotu kupil gumicky compas. V obchode mali iba tento typ. Su tvrdsie ako tie povodne, co som tam mal a strasne vrzgaju. Takze neodporucam kupovat. Esteze neboli drahe. Citovat
dandan Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: jardelAC Ja som v sobotu kupil gumicky compas. V obchode mali iba tento typ. Su tvrdsie ako tie povodne, co som tam mal a strasne vrzgaju. Takze neodporucam kupovat. Esteze neboli drahe. Já je mám už měsíc na autě a nemůžu na ně dopustit:super Kupoval jsem je v takovém baleni http://www.compass.cz/zobraz.php?co=10175 ,ale u nás na autoburze. Citovat
dandan Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: kajvet to je 2km ode mě! To by bylo super, tak já počkám na tebe,to by bylo super:super tobě je vemu.Právě řešíme termín.jedu tam s rodinou za tchánem. Dám vědět vydrž Citovat
sromo Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 CHLAPY JA JSEM KOUPIL GUMICKY U NAS V GLOBUSE JSOU GRAFITOVY A STALY 47 KC DVE UZ JE MAM DVA MESICE A SUPER KLIDNE JE BUDU MENIT KAZDEJ PULROK ZA TY PRACHY . UVIDIME JAK DLOUHO VYDRZI.:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.