Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stěrače Valeo

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dandan

http://www.compass.cz/zobraz.php?co=10175 mrkněte sem je tam plánnek jak to rozebrat

A stírají super a za tu cenu ať vydrží jak chcou:roker

[upravil dne 8/3/10 dandan]

Kupil som gumicky a vymenil som ich podla navodu a stierace stieraju ako nove ;) Predtym mi stierace nestierali velmi dobre a hlavne strasne vrzgali :bacha Kupil som trochu drahsie gumicky (8 Euro za par), ale su z grafitovej gumy.

Odesláno

v spominanom obchode som bol tusim v Martine minuleho roka,len ma ten predavac uplne doplietol nejakymi dvoma roznymi typmi flat stieracov,a ze je rozdiel medzi nahradnymi gumickami do nich,no nevedel som ktory typ mam na aute tak som nekupil ziadne (gumicky stali cez 600 SK,tak som radsej neriskoval)..preto som sa Ta pytal,dik za tvoj tip.:super:papa

Odesláno

Z tej stranky neobjednávaj, ja som od nich bral gumičky Bosch, došli mi zabalené v igelite, ťažko povedať čo to bolo za značku. V každom prípade sú nahovno. Stierajú horšie ako tie, ktoré som miesto nich vyhodil.

Odesláno

Nazdar hosi. Asi pred vyse mesiacom som menil na stieracoch gumicky, lebo pri zotierani skla stierace vydali neprijemny vrzgavy zvuk. Tak som teda kupil nove gumicky, stare uz vyzerali opotrebovane. Vymenil som ich, chvilu bolo vsetko v pohode, ale zase stierace (s novymi gumickami) vydavaju tento zvuk. Gumicky neboli lacne, obidve stali 16€. Nezavrzgaju vtedy, ked je moc mokre sklo. Inak vrzgaju aj ked prsi. Kde je chyba?:myslim

Odesláno

Az teraz som pozrel prispevky predo mnou, tiez som ich kupoval v Autobiznise, osobne. Jedna po 8€. Znacku neviem, mali len tak volne v regale. Ale myslel som, ze za tu cenu budu kvalitne. Ale ked na ne nadava aj AnotherOne, tak asi budu na dve veci. Ked clovek chytil tu gumicku, pustala taku striebornu farbu, asi su grafitove, ako pisal PeterTn.

Odesláno

Vŕzgali presne takto aj mne, trochu pomohlo keď som dal stierače opačne tj. prehodil strany medzi sebou. Gumička totiž bola zležaná do jednej strany a po výmene sa po nejakom čase vyrovnala.

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

to je 2km ode mě! :papa To by bylo super, tak já počkám na tebe,to by bylo super:super

tobě je vemu.Právě řešíme termín.jedu tam s rodinou za tchánem. Dám vědět vydrž:papa

Odesláno

CHLAPY JA JSEM KOUPIL GUMICKY U NAS V GLOBUSE JSOU GRAFITOVY A STALY 47 KC DVE UZ JE MAM DVA MESICE A SUPER KLIDNE JE BUDU MENIT KAZDEJ PULROK ZA TY PRACHY . UVIDIME JAK DLOUHO VYDRZI.:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...