Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stěrače Valeo

Recommended Posts

Odesláno

pkr: Asi do nich půjdu za tu cenu..ještě v popisu uvádí možnost přiobjednání zadního stěrače,tak zjistím jak a za jakou cenu a koupím je na Aukru

Odesláno

kajvet: já koupil zadní nedávno novej, za 170,- Bosch, tak ho teď nepotřebuju.

Jinak jsem o víkendu koukal na nějaký v makru.Cena kolem 350,- , ale měli hrozně velkej ten střed, za kterej se přidělávaj.Což se mi vůbec nelíbilo.Tyhle vypadaj na fotce jak origo.

Pokud bys je koupil, dej info, jak vypadaj ve skutečnosti.

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Judes: Přema ale mluvil o zadním stěrači.

Sorry možno som to nepostrehol ale ja som menil na predných a žiaden problém pri výmene samotných gumičiek. Tie palstové kryty sa dajú demontovať a dostaneš sa ku samotným gumičkám.

Odesláno
Původně zaslal: Judes

Judes: Přema ale mluvil o zadním stěrači.

Sorry možno som to nepostrehol ale ja som menil na predných a žiaden problém pri výmene samotných gumičiek. Tie palstové kryty sa dajú demontovať a dostaneš sa ku samotným gumičkám.

Tak tak. Stiahnut bocne kryty, na jednej strane je gumicka prepychnuta takym zobacikom, staru gumicku odtrhes, narovnas ten zobacik, natiahnes novu gumicku, zobacikom zase prepychnes novu gumicku a drzi jak des:papa

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

a rozdíl v gumičkách (výrobci) je nějaký, kde koupit nejlépe a nejlepší?

Jo, tak to neviem. Ja som ich kupoval v jednom obchode, kde zvyknem, su seriozni....Mali proste take gumicky v dlzke na tie stierace. A som spokojny. Ako od Peugeotu:)

Odesláno

Dostať ich kúpiť v predajniach autopríslušenstva alebo na čerpacích staniciach a stierajú ako keby boli od Peugeota \"stierajú lacnejšie\".

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čaute

Po včerajšej noci mi toto ostalo zo zadného stierača. Ďakujem dobrým ľuďom v Piešťanoch :bacha

Môžete mi poradiť čo musím kúpiť aby bol opäť funkčný?

Odesláno

jurajr ja mám sedan možno ti neporadím správne ale podla mňa komplet celý stierač aj s ramenom. Chalani čo majú SW ti možno poradia lepšie.

Odesláno

Čus.Mně stěrače drhly.Taky jsem si z toho dělal hlavu,hlavně při pohledu na cenu ! Pak jsem zašel u nás v Ostr. na autoburzu u Jeremenka,a tam mi baba v obchudku řekla (na otazku,že zhaním stěrače na 407),že sou šíleně drahé a jestli mi nestačí vyměnit gumičky.Na to sem ji řekl ,že sem měl ten stěrač v ruce a nemohl jsem sundat ty koncové krytky,abych mohl vyměnit ty gumy.A baba,že to par chlapu bralo a že to ide. Tak mě přemluvila (spíš ta cena 90Kč) a vzal jsem je. Doma jsem vzal stěrače po druhe do ruky a ejhle koncovky povolili a za 2 min. byli spátky na autě s novýma gumama a ani sem nemusel použít nahradní koncovky,které byli přibalené u gumiček:papa

Odesláno

Původně zaslal: kajvet

Nemáte někdo zkušenosti s těmito stěrači? Případně co na ně říkáte?

http://www.aukro.cz/item929693028_sterace_kraft_evolution_aerotwin_peugeot_407_2ks.html

Už jsem na ně taky koukal.Cena je dobrá a na pohled vypadaj taky dobře.Otázka je, jaký budou při stírání.Docela o nich uvažuju.

Jak už jsem psal ,vyměnil jsem jen gumičky. Ale až zničím celý stěrač šel bych do těhle:super

Odesláno

v pripade 407 neviem povedat co je stierac a co je gumicka. kazdopadne som potreboval zmenit gumicky, a je to cela ta vec co sa napoji v jednom bode na tyc. a to stalo 1500Kc NEoriginal:) tak som bol rad, ze v Hallfords to bolo za 700-800.

Odesláno
Původně zaslal: martinem2

v pripade 407 neviem povedat co je stierac a co je gumicka. kazdopadne som potreboval zmenit gumicky, a je to cela ta vec co sa napoji v jednom bode na tyc. a to stalo 1500Kc NEoriginal:) tak som bol rad, ze v Hallfords to bolo za 700-800.

Stěrač je stěrač jako celek.A ten se skládá z té ohebné části ve které je nasunutágumička(která se dá,když je člověk jenom trošku šikovný) vysunout a vyměnit za novou:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...