pkr Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: kajvet Nemáte někdo zkušenosti s těmito stěrači? Případně co na ně říkáte? http://www.aukro.cz/item929693028_sterace_kraft_evolution_aerotwin_peugeot_407_2ks.html Už jsem na ně taky koukal.Cena je dobrá a na pohled vypadaj taky dobře.Otázka je, jaký budou při stírání.Docela o nich uvažuju. Citovat
kajvet Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 pkr: Asi do nich půjdu za tu cenu..ještě v popisu uvádí možnost přiobjednání zadního stěrače,tak zjistím jak a za jakou cenu a koupím je na Aukru Citovat
Jurko Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Koupil jsem ty Krafty z Aukra a jsou upně normalní,kdo už měnil gumyčku,tak ví co je to za masakr Citovat
pkr Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 kajvet: já koupil zadní nedávno novej, za 170,- Bosch, tak ho teď nepotřebuju. Jinak jsem o víkendu koukal na nějaký v makru.Cena kolem 350,- , ale měli hrozně velkej ten střed, za kterej se přidělávaj.Což se mi vůbec nelíbilo.Tyhle vypadaj na fotce jak origo. Pokud bys je koupil, dej info, jak vypadaj ve skutečnosti. Citovat
Judes Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Původně zaslal: pkr Judes: Přema ale mluvil o zadním stěrači. Sorry možno som to nepostrehol ale ja som menil na predných a žiaden problém pri výmene samotných gumičiek. Tie palstové kryty sa dajú demontovať a dostaneš sa ku samotným gumičkám. Citovat
King81 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: Judes Původně zaslal: pkr Judes: Přema ale mluvil o zadním stěrači. Sorry možno som to nepostrehol ale ja som menil na predných a žiaden problém pri výmene samotných gumičiek. Tie palstové kryty sa dajú demontovať a dostaneš sa ku samotným gumičkám. Tak tak. Stiahnut bocne kryty, na jednej strane je gumicka prepychnuta takym zobacikom, staru gumicku odtrhes, narovnas ten zobacik, natiahnes novu gumicku, zobacikom zase prepychnes novu gumicku a drzi jak des:papa Citovat
kajvet Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 a rozdíl v gumičkách (výrobci) je nějaký, kde koupit nejlépe a nejlepší? Citovat
King81 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: kajvet a rozdíl v gumičkách (výrobci) je nějaký, kde koupit nejlépe a nejlepší? Jo, tak to neviem. Ja som ich kupoval v jednom obchode, kde zvyknem, su seriozni....Mali proste take gumicky v dlzke na tie stierace. A som spokojny. Ako od Peugeotu:) Citovat
Judes Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Dostať ich kúpiť v predajniach autopríslušenstva alebo na čerpacích staniciach a stierajú ako keby boli od Peugeota \"stierajú lacnejšie\". Citovat
jurajr Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Čaute Po včerajšej noci mi toto ostalo zo zadného stierača. Ďakujem dobrým ľuďom v Piešťanoch Môžete mi poradiť čo musím kúpiť aby bol opäť funkčný? Citovat
Judes Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 jurajr ja mám sedan možno ti neporadím správne ale podla mňa komplet celý stierač aj s ramenom. Chalani čo majú SW ti možno poradia lepšie. Citovat
pkr Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 jurajr: to bych někoho nakopal do pr..le.:bacha:bacha Asi to opravdu bude chtít celej stěrač. Citovat
jurajr Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Volal som do sevisu a tu sú ceny: stierač - 11,47 € držiak stierača - 25,83 € Citovat
dandan Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Čus.Mně stěrače drhly.Taky jsem si z toho dělal hlavu,hlavně při pohledu na cenu ! Pak jsem zašel u nás v Ostr. na autoburzu u Jeremenka,a tam mi baba v obchudku řekla (na otazku,že zhaním stěrače na 407),že sou šíleně drahé a jestli mi nestačí vyměnit gumičky.Na to sem ji řekl ,že sem měl ten stěrač v ruce a nemohl jsem sundat ty koncové krytky,abych mohl vyměnit ty gumy.A baba,že to par chlapu bralo a že to ide. Tak mě přemluvila (spíš ta cena 90Kč) a vzal jsem je. Doma jsem vzal stěrače po druhe do ruky a ejhle koncovky povolili a za 2 min. byli spátky na autě s novýma gumama a ani sem nemusel použít nahradní koncovky,které byli přibalené u gumiček:papa Citovat
dandan Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 http://www.compass.cz/zobraz.php?co=10175 mrkněte sem je tam plánnek jak to rozebrat A stírají super a za tu cenu ať vydrží jak chcou:roker [upravil dne 8/3/10 dandan] Citovat
dandan Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: kajvet Nemáte někdo zkušenosti s těmito stěrači? Případně co na ně říkáte? http://www.aukro.cz/item929693028_sterace_kraft_evolution_aerotwin_peugeot_407_2ks.html Už jsem na ně taky koukal.Cena je dobrá a na pohled vypadaj taky dobře.Otázka je, jaký budou při stírání.Docela o nich uvažuju. Jak už jsem psal ,vyměnil jsem jen gumičky. Ale až zničím celý stěrač šel bych do těhle:super Citovat
Návštěvník Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 v pripade 407 neviem povedat co je stierac a co je gumicka. kazdopadne som potreboval zmenit gumicky, a je to cela ta vec co sa napoji v jednom bode na tyc. a to stalo 1500Kc NEoriginal:) tak som bol rad, ze v Hallfords to bolo za 700-800. Citovat
dandan Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: martinem2 v pripade 407 neviem povedat co je stierac a co je gumicka. kazdopadne som potreboval zmenit gumicky, a je to cela ta vec co sa napoji v jednom bode na tyc. a to stalo 1500Kc NEoriginal:) tak som bol rad, ze v Hallfords to bolo za 700-800. Stěrač je stěrač jako celek.A ten se skládá z té ohebné části ve které je nasunutágumička(která se dá,když je člověk jenom trošku šikovný) vysunout a vyměnit za novou:aut Citovat
HonzaZ Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Řekl bych to asi takto stěrač se skládá z ramínka a stírátka. To o čem je tady řeč jsou stírátka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.