Karel99 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ahoj všem, hledal jsem to tu, ale nějak nenašel. Jak je to s připojením USB flash k RT4? Co je k tomu potřeba? V menu rádia mám USB, ale nevím, jak to hardwarově připojit. Dík za rady. K. Citovat
Milhaus65 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 USB Box jde připojit ke každému vozu PSA co má MUX Can Can. Tedy i k RT4. Nahradí měnič. Jestli máš USB na RT4 z venku tak slouží na kopírování dat (mapy ISO-upravené v RTX mapeditoru, mp3) atd. Pokud je v zadu tak si myslím, že je to to samé, ale nemám to ověřeno. Musí se objednat spec. kabel za cca 800 kč a vyvezt do schránky. Řešil jsem to nedávno z jedním zákazníkem, kabel mu přišel tak jak budu vědět víc, můžu dát info. Citovat
Karel99 Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 Z venku žádné USB nevidím (kde by mělo být?). Když dáš info, tak budu rád, nejlépe nějakou specifikaci kabelu (objednací číslo, foto obou konců, atd.) Dík Citovat
AnotherOne Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Malo by byť v kastlíku spolujazdca. Prelúskaj toto Citovat
Milhaus65 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Poopravil bych příspěvek hnusoby. Na barevné DT obrazovce se id3tagy nezobrazují na ostatním ano. Ale musí se to vytvořit správně. PO vypnutí si pamatuje kde skončil. Velké plus je, že se to ovládá páčkou jako cd menič (USB) Simulace měniče je opravdu omezena na 6 adresářu po max 99 písničkách. Mám 4 2GB flešky a stačí to , alespoň je v tom pořádek. [upravil dne 20/10/09 Milhaus65] Citovat
gurney255 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Netreba Ti nič okrem USB Boxu.. karbičky ktorá emuluje CD changer. Ja som kúpil z e-bay toto: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150350030402 70 libier asi 80 euro u nás o 20 euro drahšie, zásielka prišla za 3 dni povolíš skrutky (TORX 10), vytiahneš rádio, pripojíš konektor káblu z boxu (blbu vzdorné, nikde inde sa to pripojiť nedá) zapojíš do boxu flasku (formátovaná na FAT16, adresáre DISC1 až DISC6) počkáš 10 sekúnd a fičí to, ak nie skoč do servisu na diganostiku a nechaj si prihlásiť CD Changer v BSI. strčil som krabičku nad rádio, a USB predlžovačku do úložnej skrinky. Inštalácia asi hodinku. Ovládanie na volante. peničiek aj viac ako 99 v adresári. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.