opa.key Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Zdravim, nevyhrejva mi zadni okno a to ted v tomhle pocasi je dost neprakticky, zkoumal jsem cim to a zjistil jsem ze rele se snazi sepnout ale neudrzi se, tak se chci zeptat co je to za typ, kde by se dalo koupit a za kolit tak cca? ja na tom rele nemam napsanyho vubec nic Citovat
Peta-k Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 ja ma to sami ale s blikačema ne rele mam neco napsanýho ale podle čísla to nejde objednat a nejaka nahrada by tam prej nešla ale když už prodavač jedno našel tak stojí kolem 700kc tak říkam ze radši budu ukazovat rukama !!:)jako 7 kil za rele teda davat nebudu!!nemate nahodou nekdo doma? Citovat
Ferry Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 to zlute casovaci rele mam, kdyztak napis, jestli budes mit zajem Citovat
Peta-k Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 jaky žluty relé?ja tam mam nejaky šedé na blikače!!! Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 sede rele blikacu mam taky ta predchozi odpoved se vztahovala na puvodni dotaz tohoto vlakna a to jest nefunkcni rele vyhrivani zadniho okna Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 vzhledem k tomu, ze se tu zaclo misto o jednom druhu rele psat o dvou druzich, tak nevim, ktere mas na mysli ? to vyhrivani a nebo blinkru ? Citovat
Ferry Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 urcite tam jedno bude, mozna i dve, v nedeli to budu vedet, pojedu pak odpoledne, nebo navecer pres Humpolec, tak by sis pro nej mohl dojet kdyztak mi napis tvuj telefon pres soukromou zpravu a nejak se dohodnem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.