Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, nevyhrejva mi zadni okno a to ted v tomhle pocasi je dost neprakticky, zkoumal jsem cim to a zjistil jsem ze rele se snazi sepnout ale neudrzi se, tak se chci zeptat co je to za typ, kde by se dalo koupit a za kolit tak cca? ja na tom rele nemam napsanyho vubec nic

Odesláno

ja ma to sami ale s blikačema ne rele mam neco napsanýho ale podle čísla to nejde objednat a nejaka nahrada by tam prej nešla ale když už prodavač jedno našel tak stojí kolem 700kc tak říkam ze radši budu ukazovat rukama !!:)jako 7 kil za rele teda davat nebudu!!nemate nahodou nekdo doma?

Odesláno

sede rele blikacu mam taky :) ta predchozi odpoved se vztahovala na puvodni dotaz tohoto vlakna a to jest nefunkcni rele vyhrivani zadniho okna

Odesláno

vzhledem k tomu, ze se tu zaclo misto o jednom druhu rele psat o dvou druzich, tak nevim, ktere mas na mysli ? to vyhrivani a nebo blinkru ?

Odesláno

urcite tam jedno bude, mozna i dve, v nedeli to budu vedet, pojedu pak odpoledne, nebo navecer pres Humpolec, tak by sis pro nej mohl dojet ;) kdyztak mi napis tvuj telefon pres soukromou zpravu a nejak se dohodnem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...