NO3IA Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 loni jsem se pídil potom jakou mám baterku abych mohl koupit popřípadě novou.podle servis boxu a dle vašich názorů a zkušeností,by tam mněla být 56.včera jsem ji vytáhl,že ji nabiju a koukám jako blázen,je tam origo varta,ale 39.tak ted nevím,jakou teda popřípadě koupit,když přituhne a bude poní....??? Citovat
peugeot09 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 44Ah je pro mojí jednačtyřku bezproblémová, myslím, že pokud ji koupíš, tak absolutně nic nezkazíš. Citovat
mindwipe Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 44Ah mam aj ja na 1.1, ale do 1.6 si myslim, ze radsej tu 56 (ci 55) Ah.. Citovat
NO3IA Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 já si taky myslím že 56 je tam jak dělaná,ale když tam dali 39 z výroby.... Citovat
JuloI Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 baterka nieje len podla motora ale aj el. vybavy Citovat
Piro Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 JJ a asi i podle toho v jaké zemi to před tebou majitel provozoval. Mám dovoz z Dánska a objevil jsem 62 Ah ve své 206, což bylo příjemné překvapení, i když u nás s 1.1 motorem to asi nevyužiju Citovat
winco Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 ja sem kupoval baterku novu do 1,4 a odporučili mi 56Ah že ta by bola uplen super v tom aute sle že ked chcem tak kludne aj neaka 44Ah kludne mi bude stačiť Citovat
The_DoctoR Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Mám také problém s autobaterií, kupoval jsem novou autobaterii, protože ta stará byla v háji (myslel jsem si, že byla v háji, protože po dvou dnech, kdy auto stálo nešlo nastartovat, musel jsem přes kabely, druhý den opět to samé, byla tam 48ka). Kupoval jsem si novou autobaterii o dost silnější než ta, která tam byla - Varta Blue Dynamic 60Ah, samoúdržbová, s autem jezdím tak každý druhý den. Dnes jsme byli mít auto, leštili ho na zahradě a přitom nám asi cca. 3 hodiny hrálo rádio (pioneer, tak na 70% výkonu, repro máme v GTIčku základní) při vypnutém motoru. Pak jsme chtěli odjet, ale nešlo nastartovat, vůbec, ani se to nechytlo, jen to cvakalo, po chvíli už přestalo hrát i rádio a když jsem zkusil zapnout světla, tak se rádio zaseklo. Kde může být problém? Tím, že jsem hrál tak dlouho bez zapnutého motoru, nebo je něco špatně v regulaci baterie? Nebo dokonce nová baterie v háji? To ale asi vylučuji, protože baterie je fakt hodně kvalitní. Rozjel jsem to na lano a autobaterii dobil, tak nevím, zda je baterku v háji, nebo je v háji něco jinýho.. Děkuju všem za reakce. Citovat
praktik Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Ja mam 75 ah tak som to kupil a ked zapnem radio po cca30 min samo vypne a až po naštartovani sa da radio zapnuť znova:papa Citovat
winco Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 to vypinanie sa vola economy mode:D sa vypne aby ti nevyšťavilo baterku Citovat
The_DoctoR Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 hm to je hezký, ale nikdo nic k mým příspěvku...:-/ Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: The_DoctoR hm to je hezký, ale nikdo nic k mým příspěvku...:-/ baterku nabij na nabíječce--néé autem jízdama obden, pak jezdi a uvidíš,zda se to bude opakovat Citovat
The_DoctoR Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 ozzy: To je hezký, ale kde ji vemu? :-/ Citovat
ozzy56 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 :)teda doktore...,tobě poradit znamená si dopisovat P.S.napiš Ježíškovi, celkem dobrá Boschka stojí kolem litru--máš novou baterku a těma krátkýma jízdama ji nenabiješ (to opravdu jen nabíječka),když ji necháš tak,výrazně zkrátíš životnost:myslim [upravil dne 26/11/09 ozzy56] Citovat
The_DoctoR Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 ozzy: Hm, jasné. Uvidim, kdyžtak ji půjdu reklamovat, že mi padla Citovat
NO3IA Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 podle mně je problém v tom,že tu baterku vybíjí něco uplně jiného o dost silnějšího,takovou baterku nemůže rádio za 3 hodiny vybít,tolik to nežere Citovat
Guest servisman Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 jj to chce měřák a zkoumat u dcery pokud 14 dní nejezdí tak aku stačí vybíti alarm.Takže řeším co s tím bud vypnout či koupit jinej než co oni montovali origo soused měl ty samé problémy pak jej zrušil a byl klid.Co bude u tebe jedině zkoumat,ale jak jsem psal může býti vydná aku Citovat
The_DoctoR Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 alarm nemám Jen silnější rádio od Pioneer, jinak to je v základu, ani palubní počítač, jen elektrika.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.