Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

loni jsem se pídil potom jakou mám baterku abych mohl koupit popřípadě novou.podle servis boxu a dle vašich názorů a zkušeností,by tam mněla být 56.včera jsem ji vytáhl,že ji nabiju a koukám jako blázen,je tam origo varta,ale 39.tak ted nevím,jakou teda popřípadě koupit,když přituhne a bude poní....???

Odesláno

JJ a asi i podle toho v jaké zemi to před tebou majitel provozoval. Mám dovoz z Dánska a objevil jsem 62 Ah ve své 206, což bylo příjemné překvapení, i když u nás s 1.1 motorem to asi nevyužiju ;)

Odesláno

ja sem kupoval baterku novu do 1,4 a odporučili mi 56Ah že ta by bola uplen super v tom aute sle že ked chcem tak kludne aj neaka 44Ah kludne mi bude stačiť

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám také problém s autobaterií, kupoval jsem novou autobaterii, protože ta stará byla v háji (myslel jsem si, že byla v háji, protože po dvou dnech, kdy auto stálo nešlo nastartovat, musel jsem přes kabely, druhý den opět to samé, byla tam 48ka). Kupoval jsem si novou autobaterii o dost silnější než ta, která tam byla - Varta Blue Dynamic 60Ah, samoúdržbová, s autem jezdím tak každý druhý den. Dnes jsme byli mít auto, leštili ho na zahradě a přitom nám asi cca. 3 hodiny hrálo rádio (pioneer, tak na 70% výkonu, repro máme v GTIčku základní) při vypnutém motoru. Pak jsme chtěli odjet, ale nešlo nastartovat, vůbec, ani se to nechytlo, jen to cvakalo, po chvíli už přestalo hrát i rádio a když jsem zkusil zapnout světla, tak se rádio zaseklo. Kde může být problém? Tím, že jsem hrál tak dlouho bez zapnutého motoru, nebo je něco špatně v regulaci baterie? Nebo dokonce nová baterie v háji? To ale asi vylučuji, protože baterie je fakt hodně kvalitní. Rozjel jsem to na lano a autobaterii dobil, tak nevím, zda je baterku v háji, nebo je v háji něco jinýho..

Děkuju všem za reakce.

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

hm to je hezký, ale nikdo nic k mým příspěvku...:-/

baterku nabij na nabíječce--néé autem jízdama obden, pak jezdi a uvidíš,zda se to bude opakovat

Odesláno

:)teda doktore...,tobě poradit znamená si dopisovat :)

P.S.napiš Ježíškovi, celkem dobrá Boschka stojí kolem litru--máš novou baterku a těma krátkýma jízdama ji nenabiješ (to opravdu jen nabíječka),když ji necháš tak,výrazně zkrátíš životnost:myslim

[upravil dne 26/11/09 ozzy56]

Odesláno

podle mně je problém v tom,že tu baterku vybíjí něco uplně jiného o dost silnějšího,takovou baterku nemůže rádio za 3 hodiny vybít,tolik to nežere

Guest servisman
Odesláno

jj to chce měřák a zkoumat u dcery pokud 14 dní nejezdí tak aku stačí vybíti alarm.Takže řeším co s tím bud vypnout či koupit jinej než co oni montovali origo soused měl ty samé problémy pak jej zrušil a byl klid.Co bude u tebe jedině zkoumat,ale jak jsem psal může býti vydná aku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...