Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Dnes som prezúval auto a zistil som, že mi treba meniť brzdové obloženia. Sú tam kotúčové brzdy. Dá sa to vymeniť svojpomocne, alebo je potrebné ísť do servisu. Vyzerá to tam dosť komplikovane.

Odesláno

Celkom si na to trúfam. ˇUdržbu a opravi na Š 120 som si robil sám. To sa ale asi nedá porovnať. Musím si naštudovať nejaký návod. Pomohol bi obrázok ako to vyzerá, čo kde ako založiť. Platničky sa objednávajú na základe VIN, alebo podľa čoho? Nemá táto výmena niečo spoločné s PC?

Odesláno

Naštudoval som si návod v knihe ako na to a myslím, že to zvládnem. Potreboval by som zistiť aké doštičky budem potrebovať k výmene a tiež šróby vodiacich čapov. Tie vraj pri výmene doštičiek musia ísť nové. Vie mi niekto povedať koľko ma bude stáť materiál potrebný k tejto výmene (aspoň orientačne).

Odesláno

Tak pozrel som si to na autokelly. Je tam viac druhov. Poradte ktoré potrebujem ja. VIN je VF33HRHSB83515504. Určite nepôjdem do najlacnejších na trhu. Sú to predsa brzdy a nehodlám šetriť na bezpečnosti.

Odesláno

ocko: cau, prosim ta v akej knihe si si to nastudoval? :) Inac je fakt, ze ani nie tak bezpecnost, ako nervy dost zavisia na spravnych platnickach :D Ja mam v zadu Bosch a v predu asi nejake no name, ale jedny aj druhe nenormalne piskaju po zahriati. Tento tyzden mi to v servise trochu oskrabavali a niecim nastriekali, ale cakam ze o chvilu to zacne zas a potom mam v plane kupit platnicky ATE - tie uz odporucalo vela ludi, takze asi budu fakt dobre. Keby vymena nebola zlozita, spravim to potom tiez sam.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

u některých destiček jsou i šrouby,kolik tě to bude staá tak mrkni na autokelly .Ono záleží jaké koupíš destičky

kupoval som z Elitu ROADHOUSy. K zadnym boli dodane spravne skrutky ale k prednym nie, tak som nechal povodne.

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

ocko: cau, prosim ta v akej knihe si si to nastudoval? :) Inac je fakt, ze ani nie tak bezpecnost, ako nervy dost zavisia na spravnych platnickach :D Ja mam v zadu Bosch a v predu asi nejake no name, ale jedny aj druhe nenormalne piskaju po zahriati. Tento tyzden mi to v servise trochu oskrabavali a niecim nastriekali, ale cakam ze o chvilu to zacne zas a potom mam v plane kupit platnicky ATE - tie uz odporucalo vela ludi, takze asi budu fakt dobre. Keby vymena nebola zlozita, spravim to potom tiez sam.

V knihe Ako na to P 307. Stiahol som ju niekde na internete zoskenovanú v pdf.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...