očko Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Ahojte. Dnes som prezúval auto a zistil som, že mi treba meniť brzdové obloženia. Sú tam kotúčové brzdy. Dá sa to vymeniť svojpomocne, alebo je potrebné ísť do servisu. Vyzerá to tam dosť komplikovane. Citovat
pastorek Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Určite sa dajú vymeniť i svojpomocne pri zachovaní bežných pravidiel. Citovat
očko Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Celkom si na to trúfam. ˇUdržbu a opravi na Š 120 som si robil sám. To sa ale asi nedá porovnať. Musím si naštudovať nejaký návod. Pomohol bi obrázok ako to vyzerá, čo kde ako založiť. Platničky sa objednávajú na základe VIN, alebo podľa čoho? Nemá táto výmena niečo spoločné s PC? Citovat
Matuzalem401 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Platnicky a aj kotuce pokial ich budes menit tak podla VIN.A na platnickach nesetri tie lacnejsie zviknu casom piskat ako skovranky. . Citovat
očko Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Naštudoval som si návod v knihe ako na to a myslím, že to zvládnem. Potreboval by som zistiť aké doštičky budem potrebovať k výmene a tiež šróby vodiacich čapov. Tie vraj pri výmene doštičiek musia ísť nové. Vie mi niekto povedať koľko ma bude stáť materiál potrebný k tejto výmene (aspoň orientačne). Citovat
očko Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Tak pozrel som si to na autokelly. Je tam viac druhov. Poradte ktoré potrebujem ja. VIN je VF33HRHSB83515504. Určite nepôjdem do najlacnejších na trhu. Sú to predsa brzdy a nehodlám šetriť na bezpečnosti. Citovat
omegascream Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 ocko: cau, prosim ta v akej knihe si si to nastudoval? Inac je fakt, ze ani nie tak bezpecnost, ako nervy dost zavisia na spravnych platnickach Ja mam v zadu Bosch a v predu asi nejake no name, ale jedny aj druhe nenormalne piskaju po zahriati. Tento tyzden mi to v servise trochu oskrabavali a niecim nastriekali, ale cakam ze o chvilu to zacne zas a potom mam v plane kupit platnicky ATE - tie uz odporucalo vela ludi, takze asi budu fakt dobre. Keby vymena nebola zlozita, spravim to potom tiez sam. Citovat
vlado-.m Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: honza406 u některých destiček jsou i šrouby,kolik tě to bude staá tak mrkni na autokelly .Ono záleží jaké koupíš destičky kupoval som z Elitu ROADHOUSy. K zadnym boli dodane spravne skrutky ale k prednym nie, tak som nechal povodne. Citovat
očko Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: omegascream ocko: cau, prosim ta v akej knihe si si to nastudoval? Inac je fakt, ze ani nie tak bezpecnost, ako nervy dost zavisia na spravnych platnickach Ja mam v zadu Bosch a v predu asi nejake no name, ale jedny aj druhe nenormalne piskaju po zahriati. Tento tyzden mi to v servise trochu oskrabavali a niecim nastriekali, ale cakam ze o chvilu to zacne zas a potom mam v plane kupit platnicky ATE - tie uz odporucalo vela ludi, takze asi budu fakt dobre. Keby vymena nebola zlozita, spravim to potom tiez sam. V knihe Ako na to P 307. Stiahol som ju niekde na internete zoskenovanú v pdf. Citovat
bnevolny Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Ahoj, nemohol by si niekde tú knihu hodiť na NET? Citovat
marisw Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 neni na tom nic zlozite....tak isto ako na inych autach.... Citovat
očko Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: bnevolny Ahoj, nemohol by si niekde tú knihu hodiť na NET? Poslal som Ti link v SZ:papa Citovat
Matuzalem401 Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Očko Prosim ta posli aj mne link na tu knihu .Diki:super Citovat
Matuzalem401 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Na odkazoch sa to neda stiahnut uz to tam neni ak to mas posli mi to e-mailom.Diki Citovat
očko Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 Poslal som Ti SZ. Mailom sa to asi poslať nedá. Súbor má niečo okolo 85 MB. [upravil dne 22.10.2009 očko] Citovat
Matuzalem401 Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Vyzera to tak ze uz to ide stiahnut Diki.! Citovat
jara.zemek Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Prosim vas, poslite aj mne link na tu knihu. Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.