Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

chtěl bych vám ukázat svou 407

Je to Sw motor 2,2 Hdi Bi-turbo

výbava Dynamic pack+

Xenony, JBL,navi s Hdd, Kůže, sedačky i volant v el. s pamětí, panoramatická střecha, kolenní airbag, boční airbagy vzadu,

koupeno jako předváděcí vůz z Francie přímo v Peugeotu

najeto asi 42000km

[upravil dne 17/10/09 Dave7]

[upravil dne 17/10/09 Dave7]

post-0-14109610316871_thumb.jpg

Odesláno

Je hezká, ale dej si majzla na následující věc: v zimě padá po otevření sníh na sedačku, spadne ti na ovladač vyhřívání a do ní - odstraň ho otamtud. Když to začne hřát, mohla by roztát a zničit to vytápění ;-)

Jinak otázka pro ostatní: proč mají verze 2.2HDi a 2.7HDi černé budíky a čtyř-ramenný volant? A u 2.0HDi je to jak kdy? To jde o nějaký příplatek za bílé budíky?

Odesláno

Velmi pekna 407cka. Aj svetly interier sa mi paci. Aby sa clovek prezuval do cistych topanok, ked nastupuje do auta:) To je yase nevyhoda tohto, ze sa to spini, hlavne koberce. Ale je pekna.

Odesláno

je to rok 2007, kupoval jsem ji 2/2009 a vyšla na 419000kč

spotřebu mám asi 7,1l/100km ale z toho je 70% město

jinak kombinovaná když jezdím dálku je asi 6l/100km

hlavně teď v zimě jsou koberečky hned špinavé a začínám uvažovat o tmavých aspoň na zimu

Odesláno
Původně zaslal: brade

Je hezká, ale dej si majzla na následující věc: v zimě padá po otevření sníh na sedačku, spadne ti na ovladač vyhřívání a do ní - odstraň ho otamtud. Když to začne hřát, mohla by roztát a zničit to vytápění ;-)

Jinak otázka pro ostatní: proč mají verze 2.2HDi a 2.7HDi černé budíky a čtyř-ramenný volant? A u 2.0HDi je to jak kdy? To jde o nějaký příplatek za bílé budíky?

Taky mám černé budíky a 4 ram. volant.......

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Přema má konkurenci se světlým vnitřkem :P

[upravil dne 18/10/09 kajvet]

Já mám světlou i palubovku nahoře......:aut:aut:aut jinak ale moc pěkný kousek s max. výbavou:super:super:super:super

Kajvet: Už nejsi druhý ale třetí...:D:D:D:aut:aut:aut:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...