peugeot09 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Dneska jsem našel v emailové schránce tohle: To je oficiálne oznámit, že výsledek našeho pocítace cerpat 844 tohoto dne zvolený Vaše jméno a e-mailovou adresu pripojen k vstupenek Císlo 034-22478556 s poradovým císlem 129, které následne vyhrál Velká Británie Lottery velkou udelování cen v 2. category.You mít bylo potvrzeno, že vítez kategorie B ve Spojeném království Lottery vylosuje pocítac remíz. Vaše tvrzení soubor byl rádne predána k tomuto kancelár s pokyny, které jsme se pri manipulaci s prevodem Vaší cenu 1,000000.00 £ GBP. (One Million Velká Británie libra) na Váš úcet nominován. Laskave poslat níže informace o pohledávky. Celé jméno Home Adresa Telefonní císlo Vek Sex Národnost Zamestnání Zeme trvalého pobytu E-mail: mrsmithraymond02@hotmail.com S pozdravem Pan John Williams Skoro jsem na to naletěl a veškeré údaje odeslal, tak pozor na to. Spamy jsou čím dál tím zákeřnější a důvěryhodnější. :D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Jde vidět, že maj čím dál vymakanější překladače. Až na malý chybky bych to taky nepoznal - prozradilo je, že tam napsali \"Telefonní císlo\" Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 To mi několikrát přišlo, rychle mazáno. Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 nikdy neotevírám maily pokud nejsou od někoho koho mám napsanýho v adresáři;) Citovat
urdemala Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 šalda: a to já se občas rád pobavím :-) Citovat
Šalda Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 jeden čas mě chodilo spamů tak 10 za den, byl sem z toho už zoufalej, teď už tak jeden za týden Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.